Fatih Terim'e Mostafa Mohamed eleştirisi

Mısır futbolunun yetiştirdiği en önemli oyunculardan olan Mido, Fatih Terim'in Mostafa Mohamed konusundaki kararını eleştirdi.

Fatih Terim'e Mostafa Mohamed eleştirisi
Fatih Terim'e Mostafa Mohamed eleştirisi
GİRİŞ 24.07.2021 10:07 GÜNCELLEME 24.07.2021 10:07
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Mısır basınında da Terim'e yönelik eleştiriler yapıldı. Mısır'ın efsanesi Mido, "Şampiyonlar Ligi'nde oynatmayacaktın, o halde Milli Takım'a niye göndermedin" diye tepki gösterdi.

Terim, PSV maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Ne Falcao ne de Mostafa hazır değildi" demişti. Mısırlı golcü, Galatasaray'ın ilk hazırlık maçı olan Dinamo Bükreş karşılaşmasında dizinden sakatlanmış ve bir süre tedavi görmüştü. Oyuncunun tam hazır olmadığı iddia ediliyor.

YORUMLAR 13
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı madem oynatmayacaksın bırak ülkesi için oynasın.
    Cevapla
  • zımparator 2 yıl önce Şikayet Et
    bu mısırlı vasat bir topçu bunu fazla şişirdiler
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav ne hazır değildi. Sanki PSV hazırdı. Adamlar senden 10 gün sonra hazırlıklara başladı . Sende bahane çok. Birde utanmadan 3 yıl daha istiyorsun. 2-3 senede 40 futbolcu aldın. Ne yaptın GS yi zarara ugratmaktan başka. Senden geçmiş artık. Tm geçmişte başarı aldın alkisladik evet ama son 2-3 yıldır o başarıları da golgeledin. Sayende GS hiç oldu. Artık emekli ol futbolu bırak sende Şenol Güneş te.
    Cevapla
  • Muro 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelen iyi futbolcularıda heç ediyor terim artık bütün takımı bitirdi şimdi transfer yapılır 3ay sonra terim istifa eder yeni teknik direktörde transferleri ben istemedim diye arkasına sığnır bu 3büyük takım Türkiye'yi batırmayamı çalışıyor hiç futboldan haberleri yok
    Cevapla
  • ahm 2 yıl önce Şikayet Et
    asıl hazır olmayan 3 yıl sayın fatih terim'dir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle