Muslera'ya Altay ve Uğurcan'dan destek!

Muslera'nın Instagram'dan yaptığı paylaşımın ardından Altay Bayındır ve Uğurcan Çakır dahil birçok isimden destek geldi.

Muslera'ya Altay ve Uğurcan'dan destek!
Muslera'ya Altay ve Uğurcan'dan destek!
GİRİŞ 22.07.2021 14:17 GÜNCELLEME 22.07.2021 14:17
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında PSV Eindhoven deplasmanından farklı bir yenilgiyle döndü.

5-1'lik ağır mağlubiyetin ardından tur şansını mucizelere bırakan Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yediği tartışmalı goller konuşulmuştu.

Muslera, Instagram hesabından bir mesaj yayımlayarak gelen destekler için teşekkür etmişti. Muslera'nın bu paylaşımından sonra Uruguaylı file bekçiye destek yağdı.

Muslera'nın paylaşımının altına eski ve mevcut takım arkadaşlarının yanı sıra Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır ve Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'tan emojilerle destek geldi.

Fernando Muslera, Instagram paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Yaptığımız meslek bize bazen zor anlar yaşatıyor, kendinizi sürekli daha fazla geliştirmek istiyorsunuz… Dün benim için hiçbir şeyin yolunda gitmediği, çok zor bir gündü. Ancak her zaman yaptığım gibi, her gün daha ileri gitmeye ve her şeye hazırlıklı olmaya devam edeceğim. Bana şartlar ne olursa olsun destek veren taraftarımıza, hocam Fatih Terim’e, teknik heyete, takım arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarımıza ve Galatasaray’ın büyük ailesine çok teşekkür ederim. Bu benim ve ailem için büyük anlam ifade ediyor…"

YORUMLAR 7
  • Gsaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu beşiktaşlı arkadaş hala para derdinde futbol bitmiş ülkede takımlarımız amatör gibi sanki grubta beşiktaş çok farklı durumlara düşecek o parayı alırsınız ülkenin yine en borçlu kulübü olursunuz.cozum değil futbol yok adamlar nasıl top oynadı orta sinif bir takım bu beşiktaş şampiyonlar liginde allah yardimciniz olsun insallah averaj takımı olmazsınız inan istemem bunu
    Cevapla
  • İstifa 2 yıl önce Şikayet Et
    Futbolda geçmiş yok kusura bakma maaşınızı alıyorsunuz amme hizmeti yapıyorsunuz adam gibi kalecilik yapacaksınız babanızın hayrına yapmıyorsunuz 3. kaleci şu hataları yapmazdı yapsaydı bile dedim ki ederi bu zaten sen dünyanın parasını alan elit bir kalecisin diye sana o paralar veriliyorsa gereğini yapacaksın duygusallığa yer yok. Galatasaray acilen kaleci almalı
    Cevapla
  • bjkli 2 yıl önce Şikayet Et
    beter ol inşaallah .. inşaallah daha beter olursunuz.. elenin de paralar bize gelsin ..siz nasıl başkaları elensin diye bekliyordunuz şimdi biz bekliyoruz .. hahhaaha
    Cevapla
  • Ahmetjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala muslera çok hatalı diyenler var. Bir kişi de demiyor ki o top o sıkışıklıkta kaleciye neden atılır ?
    Cevapla
  • emin 2 yıl önce Şikayet Et
    her zaman kendine çok güvenip çok hata yaptın bırak şimdi bu numarayı Muslera hepiniz aynısınız gs bitirdiniz hadi oradan,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle