Galatasaray iddiaları sonrası Ghezzal'dan açıklama!

Galatasaray'ın ilgilendiği belirtilen Rachid Ghezzal, Beşiktaş ve transfer durumu hakkında açıklamalar yaptı.

Galatasaray iddiaları sonrası Ghezzal'dan açıklama!
Galatasaray iddiaları sonrası Ghezzal'dan açıklama!
GİRİŞ 27.06.2021 11:29 GÜNCELLEME 27.06.2021 11:29
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Premier Lig ekibi Leicester City’den kiralanan Rachid Ghezzal, geçen sezon Siyah-Beyazlı formayla 35 maça çıkıp 8 gol ve 18 asistlik performans sergileyerek takımın çifte şampiyonluğuna direkt etki etmişti.

28 yaşındaki futbolcunun bonservisini alabilmek için yoğun çaba içerisinde bulunan Kara Kartal’a, Ada ekibinden son olarak 6 milyon Euro’luk bonservis talebi gelmişti. Yoğun pazarlıklarla bu miktarı düşürmeye çalışan idareciler, Cezayirli kanat oyuncusunun istediği 3.5 milyon Euro’luk maaşı da düşürmek için görüşmelerine devam ediyor.

GALATASARAY İDDİALARI SONRASI....

Beşiktaş -Ghezzal hattında yoğun bir trafiğin yaşandığı dönemde, Galatasaray’ın da yıldız futbolcu için devreye girdiği ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar’ın oyuncunun menajeriyle temas kurup durumunu sorduğu belirtildi. Bu gelişmenin ardından konuyu Ghezzal’le paylaşan menajer Anoir Fazuli’nin başarılı futbolcudan net bir cevap aldığı öğrenildi.

'ÖNCELİĞİM BEŞİKTAŞ'

“Türkiye’nin Müslüman bir ülke olması ve yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde olmak istediğim için kariyerime Beşiktaş’ta devam etmek istiyorum. Orta Doğu’dan, Avrupa’dan ya da Türkiye’den başka bir kulüpten... Kimden teklif gelirse gelsin benim önceliğim Beşiktaş. Eğer Beşiktaş’la anlaşamazsam diğer seçenekleri gündeme alırım. Ancak Beşiktaş’ın da beni çok istediğini ve bonservisimi almak için her şeyi denediğini biliyorum” sözlerini sarf ettiği belirtildi. (Fanatik)

YORUMLAR 8
  • Galatasaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Btaş alamaz parası yok fakirlerin. Bizde para yoksa Elmas var ....
    Cevapla
  • Gs'li 2 yıl önce Şikayet Et
    Alacaklarını peşin alıp gitmek gibi mi
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaşlılar ağlaklı sizde her maç sonrası sergen efendi salya sümük 7 0 kazanmışsınız daha şu penaltı şu kırmızı karttı diye ağlıyor.
    Cevapla
  • GALATASARAY lı 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam bjk de yılın futbolcusu olmuş hala bonservisini alsakmi almasakmi diye düşünüyorlar bonservisini almazsaniz alırlar bu kadar basit...
    Cevapla
  • Kartal 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala hazmedememişsin gs Li bebe
    Cevapla
  • bjk li 2 yıl önce Şikayet Et
    ne saçmalıyorsun yeğen... bak sizi istememiş .. ne alacağı varki maaşının yarısını eski kulübü ödedi zate... sen kendine güzel bi beyin al
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaw bu ağlak olmak sizde genetik mi?
    Cevapla
  • HASAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizim Türk futbolcularından bazıları parayı çok verirse hemen kabul eder. İlkeli duruş budur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle