Burak Elmas: Şikayet edip insanları kırmak yerine...

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas ve beraberindeki heyet, Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başkan Elmas, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Burak Elmas: Şikayet edip insanları kırmak yerine...
Burak Elmas: Şikayet edip insanları kırmak yerine...
GİRİŞ 25.06.2021 14:55 GÜNCELLEME 25.06.2021 16:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas ve beraberindeki heyet, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Sarı-kırmızılı kulübün geçen hafta yapılan kongresinde başkan seçilen Elmas ve yönetim kurulu, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine geldi.

Elmas'ın mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve sonrasında İstiklal Marşı okundu. Törenin ardından Burak Elmas, Misak-ı Milli Kulesi'ndeki Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı, deftere şunları yazdı:

"Aydınlanmacı fikirlerinden, mücadeleci kişiliğinden daima feyz aldığım, nutkunu rehber edindiğim Atam... Galatasaray Spor Kulübü 38. başkanı olarak manevi huzurunuzda bulunmaktan duyduğum gururu tarif etmem imkansız. Sizin yüz yıl önce vatan sathında sağladığınız 'Birliktelik ülküsü' ile yola çıktım. Büyük ve kadim Galatasaray ailesi olarak, Ali Sami Yen'den bugüne, birlikte çok şey başardık ve başarmaya devam edeceğiz. Fikriyatınızdan ayrılmayacağıma, kendim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına söz veriyor, manevi varlığınız önünde saygı ve minnetle eğiliyorum."

Öte yandan, Anıtkabir'de bulunan Galatasaraylı taraftarlar, başkan Burak Elmas'a yoğun ilgi gösterdi.


Başkan Burak Elmas Anıtkabir'i ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki senenin planlamalarını hocamızla birlikte yapıyoruz. Birçok opsiyonu değerlendireceğiz. Karşılaştığımız önemli sorunlar var, onları çözmeye çalışıyoruz. UEFA'dan borçsuzluk kağıdı alabilmek için ciddi bir rakam var." dedi.
 

"Mali tablo beklediğinizden kötü mü çıktı?" sorusuna ise Mali tabloyla ilgili yorum yapmak istemediğini dile getiren Elmas, "Şikayet edip insanları kırmak yerine sorunları çözmenin daha uygun olduğunu düşünüyoruz." dedi.

Terim'le birçok konu konuştuklarını vurgulayan Elmas, şunları kaydetti:

"Futbol stratejimiz var, Galatasaray'ın gelecekteki futbol sistemini kurmak üzere. Hocamızla bu fikri uygulamaya geçireceğiz. Önümüzdeki 20-25 sene hiç bozmadan uygulayacağımız bir Galatasaray sistemi için yola çıkıyoruz. Bu sene ve önümüzdeki senelerin transfer planlarını da hocamızla görüşmeye başladık. Bu süreç hızlı bir süreçtir. Hocamızla her gün görüşerek, birçok opsiyonu değerlendirerek devam edeceğiz."

Öte yandan, Anıtkabir'de bulunan Galatasaraylı taraftarlar, başkan Burak Elmas'a yoğun ilgi gösterdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 8
  • esedullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam çok kaliteli karakteri ve kişiliği çok oturmuş görünüyor. Bir de başkanın fatih hocayla arasındaki sevgiyi kıskananları görüyorum. Şimdi bir kulüpte 50 sene yaşamış bir çok şampiyonluklar yaşamış ve kulübün içini dışını ve herkesini çok iyi tanıyan böyle bir insan varken ve bu da teknik direktörse ve sapıba kadar Galatasaray lıysa ancak akılsız biri başka adam alırdı. Kıskanmayın çatlamayın patlamayın. Kuklaysa da bizim kuklamız size ne olıyor.
    Cevapla
  • özel deftere yaz 2 yıl önce Şikayet Et
    atayı andınız ruhunu şad ettiniz Mustafa Cengiz i şikayet etseydin ataya
    Cevapla
  • (*_*)1453(*_*) 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu takımin başkanı bumu fatih terimmi bence bu göstermelik kukla.
    Cevapla
  • Kadircan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya sana ne kardeşim. Adamların tercihi. Seni ne alakadar eder ki.
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    sen ne planı yapacan dayı terim yapmıştır planını sen yan değneği oldun tedarikçi oldun ne isterse yapacan..istersen yapma atar medyanın önüne bunu ben başkan yaptım der yazık ettiniz koca kulübe
    Cevapla
  • AKP sevdalısı 2 yıl önce Şikayet Et
    kaçma planları yapıyorlar fatih terim ile birlikte
    Cevapla
  • akıllı adam 2 yıl önce Şikayet Et
    lütfen bir yere bir şey yazarken önce beynini, sonra da vicdanını kullan. fanatikçe saldırma
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle