Burak Elmas mazbatasını aldı! İşte ilk sözleri...

Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirilen törende Galatasaray'ın 38. Başkanı Burak Elmas ve yönetim kurulu mazbatasını aldı.

Burak Elmas mazbatasını aldı! İşte ilk sözleri...
Burak Elmas mazbatasını aldı! İşte ilk sözleri...
GİRİŞ 22.06.2021 11:12 GÜNCELLEME 22.06.2021 16:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü'nde cumartesi günü yapılan seçimde başkan seçilen Burak Elmas ve yönetim kurulu mazbatasını aldı.

Burak Elmas'ın yönetim listesi şu isimlerden oluşuyor:

Asil: Ali Polat Bengiserp, Mehmet Remzi Sanver, Başak Karaca, Bikem Ardakoç Kanık, Turhan Özen, Burçak Emre Zorlu, Şükrü Köksal Ünlü, Mustafa Özgür Kalelioğlu, Rezan Epözdemir, Özgür Işıtan Gün

Yedek: İbrahim Reha Keskin, Selim Sefada, Abdulvahap Gazi Tanrıverdi, Mehmet Polat Kalafatoğlu, Ahmet Ozan Şener.

"Çok uzun ve zorlu bir süreç başlıyor"

Mazbata töreninin ardından konuşan Başkan Burak Elmas, çok fazla tebrik mesajı aldıklarını belirterek "Bizi tebrik eden Galatasaraylılara ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Çok uzun ve zorlu bir süreç başlıyor. Pazar günü bu süreci başarılı bir şekilde nasıl yürüteceğimiz konusunda planlarımızı yapmaya başladık. Şimdi yukarı çıkıp resmen göreve başlayacağız. Camiamıza hayırlı olsun." dedi.

"Galatasaray'a yakışan bir seçim oldu"

Diğer başkan adaylarına da değinen Elmas, "Hepsine teşekkür ediyorum. Çok güzel bir yarış oldu. Galatasaray'a yakışan bir seçim oldu. Seçim bitti. Artık kimse rakip değil. Kimse kaybetmedi. Hep birlikte Galatasaray'ı aydınlık bir geleceğe taşımak için mücadele edeceğiz. Birlikte başaracağız." ifadelerini kullandı.

Eylül 2020'den beri çalıştıklarını söyleyen Başkan Elmas, "Ekibimdeki herkes planlarını, projelerini gerçekleştirmek için sabırsızlar. O sabırsızlığı görüyorum. Bir an önce işe başlamak istiyorlar." şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR 2
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    3 aya kalmaz kaçar
    Cevapla
  • Behlül 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizin sandınız
    Cevapla