Galatasaray'ın rakibi PSV yıldız oyuncularını kaybedebilir!

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi 2. ön elemede eşleştiği Hollanda ekibi PSV, bu transfer döneminde yıldız oyuncularını kaybedebilir.

Galatasaray'ın rakibi PSV yıldız oyuncularını kaybedebilir!
Galatasaray'ın rakibi PSV yıldız oyuncularını kaybedebilir!
GİRİŞ 17.06.2021 19:26 GÜNCELLEME 17.06.2021 19:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için turnuvaya 2. ön eleme turundan dahil olan Galatasaray, güçlü bir takımla eşleşti. Hollanda Ligi'ni Ajax'ın arkasında ikinci sırada bitiren PSV Eindhoven, sarı-kırmızılıların rakibi oldu.

İlk maç 20 veya 21 Temmuz'da Hollanda'da oynanacak. Rövanş ise 1 hafta sonra Türk Telekom Stadyumu'nda yapılan zemin çalışmaları nedeniyle Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak.

Cimbom, PSV'yi geçerse Shakhtar Donetsk, Benfica, Monaco veya 2. ön eleme turundaki Celtic-Midtjyland eşleşmesinin galibinden biriyle eşleşecek. Turnuvaya katılım için 3. ön eleme maçlarından sonra play-off maçlarını da geçmek gerekecek.

EN DİKKAT ÇEKEN OYUNCULARI

PSV Eindhoven'ın kadro değeri 185 milyon euro. Alman teknik adam Roger Schmidt'in yönettiği PSV'de en dikkati çeken oyuncu Donyell Malen. Geçen sezon PSV formasıyla ligde 32, Avrupa Ligi'nde 10 maça çıkan 22 yaşındaki santrfor, 26 kez fileleri havalandırdı.

Malen'i, 17 golle Eran Zhavi, 11 golle Cody Gakpo ve 9 gollü Noni Madueke takip etti. Hollanda ekibinde sağ bek Denzel Dumfries, sol bek Philipp Max, orta saha Mario Götze gibi önemli futbolcular bulunuyor. Maçlarını ise 35 bin kapasiteli Phillips Stadı'nda oynuyor.

AYRILABİLİRLER!

Hollanda Milli Takımı'nda boy gösteren sağ bek Dumfries'in Everton'la, golcüler Malen'in West Ham ve Piroe'nin Swansea'yle, ön libero Gutierrez'in ise Fiorentina'yla adı anılıyor. Leipzig'den kiralanan ve 1 sezon daha kontratı olan kaleci Mvogo'nun da Almanya'ya dönme ihtimali bulunuyor.

YORUMLAR 6
  • mikail 2 yıl önce Şikayet Et
    ayrılabilirler dediklerin 30 hazirana kadar sözleşmeleri var nasıl ayrılacak.ayrılsa bile 40 tane oyuncu var sorun bu mu oldu uyduruk yalancı.algı mı yapmaya çalıştın burada ne yazdın anlayamadık.gereksiz yazı.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlarda satılırsa bile alınacak adamlar hazırdır. Malesef Bizim ülkede transfer son günde yapılabiliyor.
    Cevapla
  • Doğrucu 2 yıl önce Şikayet Et
    İsterse 3. Takımıyla çıksın. Sonuç değişmez.
    Cevapla
  • İbrahim Sarı 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen bende yedeklerle bile ciksa kazanir diye aklımdan geçiriyordum
    Cevapla
  • cimbomlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Üzülerek katılıyorum artık
    Cevapla
  • Abartma 2 yıl önce Şikayet Et
    Yok artık daha neler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle