G.Saray'da kriz çıkaran Terim-Arda sözleri!

Geçtiğimiz gün Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu ile Burak Elmas’ın birleşmesi için toplantı yapıldı. Elmas’ın Terim ve Arda’yı savunan sözleri tartışma yarattı.

G.Saray'da kriz çıkaran Terim-Arda sözleri!
G.Saray'da kriz çıkaran Terim-Arda sözleri!
GİRİŞ 29.05.2021 14:25 GÜNCELLEME 29.05.2021 21:12
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da önceki gün kritik bir toplantı yapıldı. Eski başkanlardan Ünal Aysal'ın otelindeki buluşmanın ana gündem maddesi Burak Elmas ile Eşref Hamamcıoğlu'nun ortak liste ile seçime girmesiydi. Mevcut yönetim ve Adnan Polat destekli Yiğit Şardan'ın başkanlığı kazanmasını istemeyen bu grubun çabası olumsuz sonuçlandı. Burak Elmas'ın, "Ben 44 kişiye söz verdim. 3 yıldır neredeydiniz" ifadesi üzerine ortam gerildi. Toplantıyı terk eden Elmas'ı Adnan Öztürk geri getirdi. Bu defa da söz Elmas'ın sarf ettiği, "Fatih Terim de Arda Turan da dükkanın sahibi" cümlesine geldi. Elmas'a "Bu kulübün tek sahibi Ali Sami Yen" cevabı verildi. Elmas bu defa dönmemek üzere toplantıyı terk etti.

SOSYAL MEDYADAN MESAJ YAĞDI

Burak Elmas'ın seçime yön verecek bu kritik toplantıyı reddetmesinin ardından kurullarında yer alan isimler sosyal medyadan bir bir mesaj yolladılar. Elmas'ın ekibi, "Uzun zamandır hazırlanıyoruz. Hiçbir adayla ortak hareket etmeyeceğiz" ifadelerini kullandılar.

YORUMLAR 12
  • Tugay 2 yıl önce Şikayet Et
    Terimin dönemi bitti
    Cevapla
  • Behlül kılıç 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Takımı düzlüğe çıkardı adam şimdi kuyusunu kazıyolar ahhh ah
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    elmas efendi tedarikçi olma yönünde hızla ilerliyor.. eyyy gs liler bu kulübün sahibi terimmi ya... yenimi kuruldu bu kulüp.. ne hale getirdiniz kulübü yazıklar olsun
    Cevapla
  • Ünal 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim kadar kim çok hizmet etmiş şampiyonluklar getirmiş. UEFA kupası kazandırmış.
    Cevapla
  • gs1905 2 yıl önce Şikayet Et
    galatasarayın sahibi taraftarıdır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle