Halil Dervişoğlu'nun bonservis bedeli dudak uçuklattı!

G.Saray’ın bonservisini almak istediği genç santrfor Halil Dervişoğlu’nun fiyatı el yaktı.

Halil Dervişoğlu'nun bonservis bedeli dudak uçuklattı!
Halil Dervişoğlu'nun bonservis bedeli dudak uçuklattı!
GİRİŞ 24.05.2021 18:05 GÜNCELLEME 24.05.2021 18:05
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Brentford, Halil Dervişoğlu için 10 milyon Euro’dan aşağı hiçbir teklifi değerlendirmeye dahi almayacağını bildirdi. 20 yaşındaki forveti, kendini geliştirmesi için Galatasaray’a bedava kiralayan İngiliz kulübü, bonservis fiyatını soran sarı kırmızılıları şoke eden bir yanıt verdi. Fenerbahçe ve Trabzon’un da istediği Halil’in bu şartlarda Türkiye’de kalması imkansız.

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray’ın devre arasında İngiltere’nin Brentford takımından kiraladığı Halil Dervişoğlu’nun sarı kırmızılı kulüpte kalma ihtimali neredeyse sıfıra indi. Özellikle Radamel Falcao ve Mustafa Muhammed’in yokluğunda görev aldığı maçlarda başarılı olan ve bunun sonucunda A Milli Takım’ın EURO 2020 aday kadrosuna davet edilen 20 yaşındaki santrforun bonservisi tam anlamıyla el yakıyor! Galatasaray’ın yanı sıra Fenerbahçe ve Trabzonspor’un da talip olduğu Halil için Brentford Kulübü’nün 10 milyon Euro’nun altında bir teklifi değerlendirmeye dahi almayacağı belirtildi.

‘MAÇLARIMIZIN BİTMESİNİ BEKLEYECEKSİNİZ’

İngiltere Championship’i 3. sırada bitiren ve Premier Lig’e yükselme play-off’unda finale yükselen Brentford yönetimi, Halil’in bonservisi için nabız yoklayan kulüplere hem “Maçlarımızın bitmesini bekleyin” dedi hem de “10 milyon Euro’nun altında hiçbir teklifi kabul etmiyoruz” mesajını iletti.

Brentford yetkililerinin geçtiğimiz ocak ayında Halil’i kiralarken, “Sözleşmesine satın alma opsiyonu koyalım ve 10 milyon Euro gibi bir rakam yazalım” diyen Galatasaray yöneticilerine de aynı cevabı verdiği öğrenildi. Ocak 2020’de 3 milyon Euro’ya Sparta Rotterdam’dan transfer ettiği Halil ile 2024’e kadar sözleşmesi bulunan İngiliz kulübünün genç golcüden beklentisinin çok büyük olduğu, bu nedenle de 10 milyon Euro’dan aşağı bir rakama kesinlikle satmayacağı bildirildi.

YORUMLAR 12
  • Akıncı 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi futbolcu geleceği parlak ve genç
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    TS bu oyuncuyu Hollanda takimindan aliyordu.Son anda fiyatini yukselttiler.Halil'i ingiliz takimi aldi.Pinti Agaoglu vazgecti.Sonra gitti Afobe ile Diabate yi aldi.Pinti Agaoglu simdi bu oyuncuyu 15-20 milyon euro dan asagiya satmazdi.Yasli leslere para vermeye devam ellam
    Cevapla
  • Samet 2 yıl önce Şikayet Et
    Valla Gürcü larisiyle 1 lari etmez
    Cevapla
  • Efe İnce 2 yıl önce Şikayet Et
    bizim kasabanın halkını toplasanız buradan daha çok kalabalık toplanır
    Cevapla
  • DERMİŞİM 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani şu futbolcuyu gözünden tanıyan terim efendi bunu kiralarken bonservisini sormamışmı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle