Burak Elmas: İlk iş hocayı göndeririz

Galatasaray başkan adaylarından Burak Elmas, mevcut başkan Mustafa Cengiz'in bugün yaptığı açıklamaların üzerinde sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Burak Elmas: İlk iş hocayı göndeririz
Burak Elmas: İlk iş hocayı göndeririz
GİRİŞ 21.05.2021 19:01 GÜNCELLEME 21.05.2021 19:01
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Burak Elmas, teknik direktör Fatih Terim ile ilgili Başkan Mustafa Cengiz'in açıklamalarına yönelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Elmas, "Yasal olarak devam edecek olan başkan ve yönetim kurulunun, yeni bir teknik direktör ile anlaşması halinde, kim olursa olsun, seçildiğimiz takdirde ilk iş olarak yapılan mukaveleyi iptal edeceğimizi beyan ederim. Yeni yönetim seçilene kadar sezon planlaması çalışmaları, mevcut hocamız ve divan kurulu üyemiz Fatih Terim önderliğinde yapılmalıdır" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in düzenlediği basın toplantısında, aday olması ve seçilmesi halinde teknik direktör Fatih Terim ile yola devam etmeyeceğini açıklamasının ardından başkan adaylarından Burak Elmas sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşımda bulundu.

Fatih Terim'e desteğini yineleyen Elmas şunları kaydetti:

"Az önce Sn. Mustafa Cengiz 1 Haziran 2021 itibari ile Sn. Fatih Terim ile çalışmayacağını, ancak yeni yönetim seçilene kadar kendisinin ve yönetim kurulunun göreve devam edeceğini açıkladı.

1 Haziran'dan itibaren, yeni yönetim seçilene kadar kulüp ve bağlı ortaklıklarında geçici göreve yasal olarak devam edecek olan başkan ve yönetim kurulunun yeni bir teknik direktör ile anlaşması halinde, kim olursa olsun, seçildiğimiz takdirde ilk iş olarak yapılan mukaveleyi iptal edeceğimizi beyan ederim.

Daha önce yazılı olarak iletmiş olduğumuz tavsiyemizi yineliyorum. Yeni yönetim seçilene kadar sezon planlaması çalışmaları, mevcut hocamız ve divan kurulu üyemiz Sn. Fatih Terim önderliğinde yapılmalıdır."

YORUMLAR 27
  • TATAR REMİ 2 yıl önce Şikayet Et
    seçim meçim yapmayın kardeşim anahtarı sinyoooooorterime verin bu soytarılık bitsin.
    Cevapla
  • celo 2 yıl önce Şikayet Et
    fatih hocanın yanına 1 muhasebeci maçlara oyunccu taşımaya 1 şoför olsun bütün takıma yeter. yönetim gereksiz yük, spor hariç her işe yetişiyorlar.
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Neymiş fatih hoca cimcomdan büyük
    Cevapla
  • Hırsıza bak 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey Burak Elmas Faruk süren yönetimindeyken Galatasaray’ın sürekli şampiyon olmasına rağmen neden borç batağına battığını anlatsana biraz
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    adam terime tedarikçi olacam diyor ..daha dün eleman olana tedarikçi... m cengiz terim konusunda haklı.. koskoca kulübün önüne geçti terim yazık ya...asırlık kulüp ve düştüğü duruma bak
    Cevapla
  • adasd 2 yıl önce Şikayet Et
    görevden alsaydı o zaman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle