Burak Elmas'tan Fatih Terim çağrısı

G.Saray Başkan Adayı Burak Elmas, seçimler yapılana kadar futbol takımının yapılanmasıyla ilgili kararların Fatih Terim tarafından alınması gerektiğini söyledi.

Burak Elmas'tan Fatih Terim çağrısı
Burak Elmas'tan Fatih Terim çağrısı
GİRİŞ 17.05.2021 17:19 GÜNCELLEME 17.05.2021 17:19
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, seçimler yapılana kadar futbol takımının yapılanmasıyla ilgili kararların Fatih Terim tarafından alınmasını ve çalışmaların vakit kaybetmeden başlaması çağrısında bulundu.

İşte Burak Elmas'ın Galatasaray yönetim kuruluna yaptığı çağrı:

2021 yılı olağan seçimli genel kurulumuzun, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile ertelenmesi sonucu, Haziran ayı içinde tüzüğümüzün de öngördüğü gibi en kısa sürede yapılacağı aşikardır. 

Bugünden başlayarak, yeni yönetimin seçimi ve işe başlamasına kadar geçecek olan süre, özellikle futbol takımımızın sezon planlaması açısından hayati önem taşımaktadır. Mevcut oyuncu kontratlannin uzatılması, yenilenmesi ve/veya feshi ve 2021-2022 sezonuna yönelik takım planlaması adına yapılacak transfer görüşmeleri için acil bir eylem planı gerekmektedir. 

Seçimlerin ertelenmesi, Galatasaray'ın yüksek menfaatlerini sekteye uğratmaya sebep olmamalı, ancak bir ortak akıl ve plan çerçevesinde hızla hareket edilmelidir.

Dolayısıyla, seçimler yapılıp yeni yönetim işe başlayana kadar, futbol ile ilgili süreç ve alınacak kararlarda (her ne kadar mukavelesi 31 mayıs 2021 tarihinde sona erecek olsa da) mevcut teknik direktörümüz ve divan kurulu üyemiz Sn. Fatih Terim'in rehberliğinde çalışılması en doğru ve güvenilir yol olacaktır.

Seçim takvim ve çalışmalarının, Galatasaray'ın yüksek menfaatlerinin ve başarısının önüne geçmemesi adına, yarın ki yönetim kurulu toplantısında konuyu ivedilikle değerlendirmenizi ve gerekli kararı almanızı öneriyorum.

Eşref Hamamcıoğlu da açıklama yaptı!

Galatasaray başkan adayı Eşref Hamamcıoğlu, transfer ve kamp sürecinin kayıpsız geçmesi için bütün başkan adaylarını, Fatih Terim ile yola devam edeceklerinin ifade edileceği ortak bir deklarasyona imza atmaları için çağrıda bulundu.

YORUMLAR 24
  • Faith 2 yıl önce Şikayet Et
    Terim bu sampiyonlugu ardaya kurban etmisdir iyi teknik direktör ama tam bir transfer özürlüsü ona trans fer yaptirilmamalı anlqmiyor
    Cevapla
  • Mert 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih Terim artık bitti, son iki yıldır elinde çok iyi kadro olmasına rağmen me doğru dürüst futbol oynatabiliyor nede kadro istikrarı sağlayabiliyor, milli takımı yedi bitirdi Gs yi de çökertti son iki yıldır, ne kadar istiyorsa kalsın Gs nin başında
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Taozaman gene cezalar, sakatliklar, yalnis transferler, yalnis kadro, stratejisizlik ve kupasizlik. Tudorun kredisi tükendi napiyonuz heeey.
    Cevapla
  • m.emin 2 yıl önce Şikayet Et
    En çok başarılar Fatih Terimle geldi o yüzden sonuna kadar FATİH TERİM.
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    haklısın ya her sene türkiyede şampiyonluk var 1 sene uefayı alıyoruz 1 sene şampiy.ligini ... türkiye kupasını zate fedarasyon kulube kuryeyle bıraktırıyor.. takım hiç borcuda yok ..güllük gülistanlık herşey
    Cevapla
  • Kenan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Fatih terime atıp tutanlar kendilerini Galatasaraylı gibi gösteren fenerli ve Bjk taraftarları mutlaka. Açıları var. Fatih terimin gitmesini ve kolayca at koşturmak istiyorlar. Biz imparatoru cook seviyoruz.
    Cevapla
  • Keşanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Asıl sen gs li değilsin. Kimsenin geçmişi inkar ettiği yok. Ama artık dönemi bitti. Bunu görmek çok mu zor. Bu sene ki şampiyonluk resmen beşiktaşa hediye edildi. Kadro kötü müydü, değildi neden olmadı peki... Tabi ki terim yüzünden
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    2 yildir kupa yok at kosturmaktan bahs ediyorsun :) tudorun kredisini tüketdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle