Galatasaray'da büyük kaos! "Bu karar yok hükmündedir"

Galatasaray'da başkanlık seçiminin pandemi koşullarından dolayı ileri bir tarihe ertelenmesine başkan adaylarından büyük tepki geldi.

Galatasaray'da büyük kaos! "Bu karar yok hükmündedir"
Galatasaray'da büyük kaos! "Bu karar yok hükmündedir"
GİRİŞ 06.05.2021 15:54 GÜNCELLEME 06.05.2021 15:57
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray 2'nci Başkanı Abdurrahim Albayrak, sarı-kırmızılı ekibin ertelenen olağan genel kurulunun en geç haziran ayında yapılacağını açıkladı.

Albayrak, sarı-kırmızılı kulübün Mayıs ayında yapılacağı açıklanan ancak dün akşam ileri bir tarihe ertelendiği açıklanan olağan genel kuruluyla ilgili bilgi paylaştı.

Sosyal medya hesabından sarı-kırmızılı camiaya seslenen Albayrak, "Camiamız hiç merak etmesin, Kulübümüz Olağan seçimi en geç Haziran ayı içerisinde yapılacaktır" ifadelerini kullandı.

ADAYLARDAN TEPKİ AÇIKLAMALARI!

Galatasaray'da 22 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 29 Mayıs'ta yapılacağı açıklanan başkanlık seçimini iptal etti. Başkan adaylarından konuyla ilgili tepki geldi.

 "BU KARAR YOK HÜKMÜNDEDİR"

Metin Öztürk kararla ilgili olarak, "İptal kararı yok hükmündedir" derken, "İptali iptal edin, Galatasaray’ı kaosa sürüklemeyin. Tüzüğün 33. maddesi açık. Kamu bir nedenle seçimi ertelese dahi, ikinci bir duyuru ile ilk toplantı günü olan 22 Mayıs’ı 60 güne kadar erteleyebilirsiniz. Adayların son başvuru tarihi yarındır" açıklamasını yaptı.

"BU UTANÇ VESİKASI KARARDAN DERHAL DÖNÜLMELİDİR"

Adaylardan Eşref Hamamcıoğlu ise seçimin iptal olamayacağını savundu ve "Galatasaray Spor Kulübü'nde seçim ancak kanunlar ve tüzük çerçevesinde iptal olabilir. Tek bir kişinin keyfi kararı veya bazı art niyetli hesapların neticesinde seçimlerin iptal edilmesi, benim ve arkadaşlarımın bizzat itirazımızı yükselttiğimiz zihniyetin göstergesidir.

Galatasaray bu badireyi de atlatacaktır. Bunu hep birlikte atlatacağız: Sezimi de hep birlikte yapacağız. Şunu belirtmem gerekir, bu utanç vesikası karardan derhal dönülmelidir. Etkin pişmanlık gösterilmelidir. Yoksa son pişmanlık fayda etmez. Galatasaray bunun hesabını sorar"
ifadelerini kullandı.

"HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERECEKLER"

Başkan adayı Burak Elmas ise, noter kanalı ile yönetime ihtarname yollandığını açıkladı. Elmas, "Değerli Galatasaraylılar, Ekteki bilgilendirme metnine ek olarak, kulüp yönetim kurulu üyelerine de noter kanalı ile ihtarname yolladık. Galatasaray'ın demokrasi kültürüne müdahale edilmesine izin vermeyeceğiz. Hukuk dışına çıkan, hukuk önünde hesap verecektir" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 19
  • Ultra aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendini 2 aylığına başkan yapmak için Mustafa başkanı yedi. Her zamn olduğu gibi Allah'ın adaleti tecelli edecektir. Göreceğiz riv rivci
    Cevapla
  • Bbxb 2 yıl önce Şikayet Et
    GS de büyük çöküş başlıyor hadi beter olun inşallah
    Cevapla
  • atilla 2 yıl önce Şikayet Et
    bi söz vardır gs öldü sanıp tabuta koyarsın ama bir bakmışşsın cenazeyi gs kıldırıyor diye.. boşuna heveslenmesyin kuşlar.. aslan yaralı olsada aslandır
    Cevapla
  • Cemşit 2 yıl önce Şikayet Et
    Kim olacağı umrumda değil. Lakin Cengiz dönemi şampiyonluk iken bu öfke nedir. Cengiz devraldığında borçsuz muydu. Faruk süren den bu yana hep borç artmıştır. İnan Kıraç kulübü oynatıyor
    Cevapla
  • Muhammed haksoyler 2 yıl önce Şikayet Et
    Fatih terim başkan, Okan Buruk teknik direktör olsun,
    Cevapla
  • burhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şapşal albayrak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle