Burak Elmas'ın Fatih Terim planı

Galatasaray'da daha önce yönetici olarak görev yapan Bukak Elmas, başkan seçilmesi halinde yapacaklarını anlattı.

Burak Elmas'ın Fatih Terim planı
Burak Elmas'ın Fatih Terim planı
GİRİŞ 05.05.2021 20:08 GÜNCELLEME 05.05.2021 20:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da başkan adayları seçim için hazırlıklarını sürdürüyor. Fanatik Gazetesi'ne konuşan Burak Elmas, ilk 100 gün hedeflerini ve Fatih Terim planını aktardı.

Elmas, başkan seçilmesi halinde ilk icraatının ne olacağı yönündeki soruya; "Birçok şeyi aynı anda yapmak mecburiyetimiz var. Çünkü Galatasaray'ın uzun süredir çözülememiş artık kronikleşmiş birçok problemi var. Zaten bu kadar problem olduğu için de bu kadar yetkinlikte arkadaşı bir araya getirdik. Bir yönetim kurulunun 3 kişiyle çalıştığı bir senaryoda çözülebilecek konular değil bunlar. Kendimize bir ilk 100 gün planı çıkardık. Bu 100 gün planında bütün bu problemlerin çözümü bütün yapmamız gerekenlerin listesi belli. Bunları zaten yakında üyelerimizle, Galatasaraylılarla, bütün kamuoyu ile paylaşacağız. Yani tüm çalışma planımız hazır." şeklinde yanıt verdi.

"FATİH TERİM EV SAHİBİ"

Burak Elmas başkanlık koltuğuna oturması durumunda Fatih Terim ile nasıl bir yol haritası belirleyeceğini aktardı.

"Fatih hoca benim için öncelikle çok iyi bir Galatasaraylı" diyen Elmas, "İkincisi çok sevdiğim ve Galatasaray'ın başarısı için birlikte çalıştığım bir Galatasaraylı. Üçüncüsü de Galatasaray Teknik Direktörü. Ama benim için birinci ve ikinci, üçüncünün önünde.

Fatih hoca ile özel bir ilişkim var. Genel kurulumuz da teveccüh gösterirse zaten hemen oturup, ne yapmamız gerektiğini konuşuruz. Tabii herkes merak ettiği için soruyor ama Fatih hoca zaten Galatasaray'ın içinde. Dışarıdan biri olmadığı için ev sahibi. Ev sahibi ile ilgili evde olacak mı, olmayacak mı diye bir tartışma saçma ve haksızlık. Hoca hem başarılı hem de zor birkaç sene geçirdi son dönemde. Onun için bir oturup yaşadıklarını, sonucunda ne yapmak istediğini anlamak lazım." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 8
  • xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    tipe bak tam bir fransız
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle Galatasaray in başarısını istiyorsak cengiz başkan ve fatih terim ile devam edilmeli yoksa aziz yıldırımın feneri bıraktığı gibi oluruz bunu bir kenara not edin.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Su anda Fatih Terim güzellemesi yapiyor ama F. Terim le hicbir baskan calisamaz cünkü F.Terim kendini baskanlarin üstünde görüyor, medyanin önüne atiyor. Onun icin simdi öyle diyor ama bir sezon sonra o da kavga edecek...
    Cevapla
  • Asln 2 yıl önce Şikayet Et
    Cengiz başkan la devam inşallah geçen seçimde neredeydiniz diye sormazlar mı adama
    Cevapla
  • Mustafa54 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar lesgargalari gecmisde Canaydın hasta hali ilen bu takımın başına aday olurken pro içiyorlar Di Adnan Polatı sırtından hancerlwdiler mutahitin gerisini cengiz başkan iyi toparladı herşeyi yoluna koydu birtek terim hariç bunlar şimdi ellerini ogusturuyorlar sıkıntılı dönemlerde pro içenler şimdi kümeler halinde aday oluyorlar. Sonuna kadar Cengiz başkan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle