Galatasaray'da kritik zirve!

Galatasaray yönetimi, seçimin zamanında yapılıp yapılmaması yönünde bugünkü toplantıda karar alacak.

Galatasaray'da kritik zirve!
Galatasaray'da kritik zirve!
GİRİŞ 04.05.2021 10:33 GÜNCELLEME 04.05.2021 15:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Galatasaray Yönetimi, bugünkü yönetim toplantısında, seçim takvimine netlik kazandıracak. Olası bir erteleme, özellikle futbolu vuracak. Terim’in sözleşmesinin sona ermesi, biten mukaveleler ve kiralık opsiyonları gibi birçok hayati konu havada kalacak.

Galatasaray’da seçimin zamanında yapılıp yapılmaması hayati önem taşıyor.

22-29 Mayıs olarak açıklanan ama Başkan Mustafa Cengiz ve yönetiminin pandemiyi gerekçe göstererek yapmaya sıcak bakmadığı seçimlerin ertelenmesi, kaosu da beraberinde getirecek gibi görünüyor.

Milliyet'ten Nevzat Dindar'ın haberine göre; Sarı-kırmızılılarda bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısında, seçim takviminin netliğe kavuşturulması bekleniyor. Sivil Toplumla İlişkiler İstanbul İl Müdürlüğü’ne yapılan başvuruya verilen yanıt çerçevesinde seçimin iptali ve ertelenmesi ele alınacak.

TERİM'İN SÖZLEŞMESİ DE MASADA

Özellikle Galatasaray’da “futbol”, olası bir erteleme sonrasında krize girecek. Teknik direktör Fatih Terim’in 31 Mayıs’ta sözleşmesinin sona erecek olması, oyuncuların biten sözleşmeleri ve kiralık opsiyonlar, haziran itibarıyla 200 milyon liralık ödeme ve transfer gibi hayati konularda nasıl hareket edileceği bilinmiyor.

KALACAK GİBİ LİSTE HAZIRLADI

Fatih Terim’in yaşananlara bakmadan, sanki kalacakmış gibi transfer listesini hazırlaması ise dikkatlerden kaçmadı. Ancak Terim’in, erteleme durumunda Mustafa Cengiz ile devam edip etmeyeceği de merak konusu...

KAOTİK SÜREÇ

Bu durum başkan adaylarını ve üyeleri tedirgin ederken, yaşanan bu kaotik durumun ne şekilde sona ereceği ve nasıl sonuçlanacağı sarı-kırmızılılar tarafından merakla bekleniyor.

ADAYLAR LİSTELERİNİ VERİYOR

Galatasaray'da Metin Öztürk ve Eşref Hamamcıoğlu bugün adaylık başvurusunda bulunacak. Her iki isim de, 44 kişilik listelerini Divan Kurulu Başkanlığı'na sunacak. Böylece Burak Elmas'tan sonra aday sayısı bugün itibarıyla 3'e çıkacak. Aday olmayı düşünen Tuncer Hunca ise Eşref Hamamcıoğlu lehine çekildiğini açıkladı. Bu arada bir grup üye de, Mustafa Cengiz'in aday olabilmesi için gereken dilekçeleri doldurmaya başladı. Bu çalışmanın Cengiz'e yakın isimler tarafından yapılması dikkat çekti.

YORUMLAR 2
  • Aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kulübe kim başkan olursa olsun egerki terimde varsa kesinlikle ne başkan nede kulüp asla başarılı olamaz terim denen bu aç gözlü para hastasından kurtulmamız lazım tek amacı para gerisi boş
    Cevapla
  • Metin gibi seven 2 yıl önce Şikayet Et
    O yüzdenmi tff’den aldığı tazminatı çocuk esirgeme kurumuna bağışladı?! Ayrıca geldiği yarım sezon boyunca sembolik 1905 tl aldı vb..Fatih hocamızın para pulla hiçbir zaman işi olmadı. Kaldıkı bize ve türk futboluna kazandırdığı ve yaşattığı başarıların kupaların sayısı ortada. Fatih hoca Galatasaray’ımızın en büyük değerlerinden birtanesidir .
    Cevapla