Fatih Terim'den Fernandes kararı!

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Gedson Fernandes'e, hücumda sınırsız özgürlük tanımaya karar verdi. Saha içindeki oyun lideri Portekizli yıldız olacak

Fatih Terim'den Fernandes kararı!
Fatih Terim'den Fernandes kararı!
GİRİŞ 02.05.2021 10:11 GÜNCELLEME 02.05.2021 10:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Son haftalarda form grafiğinde istikrarlı bir yükseliş yaşayan Gedson Fernandes, bugünkü Gençlerbirliği deplasmanı ve kalan haftalarda daha fazla sorumluluk alacak.

Teknik patron Fatih Terim, 22 yaşındaki futbolcuyu hem oyun kurulumunda hem de rakip ceza sahasının çevresinde ve kaleyi yoklarken görmek istiyor.

Oyun temposunu ayarlama, savunma arkasına top atma, geriye gelip top alma ve oyun yönünü değiştirme gibi kritik işlerde de Gedson'a Terim tarafından sınırsız özgürlük tanınacak.

Taylan ve Emre Akbaba'nın da Gedson Fernandes'in orta sahadaki partnerleri olması bekleniyor. Taylan savunma, Emre de hücum tarafında Portekizli yıldıza destek sağlayacak. 

YORUMLAR 7
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Eteboda olmalı onların yanında..taylan gedson savunmada az kalıyor..terim şimdiye kadar normalde etebo taylan gedson oynasaydı o saçma golleri defans yemezdi...orta saha savunması 2 tam savunmacı ile yapılır en az..2 tam yoksa 3 savunma iyi kötü yapabilen ileride faydası olanlarla olmalı..ama her seferinde ikisiyle çıktı maçlara..her maçtada bisürü pozisyon verdi rakibe..orta 3lü gedson taylan etebo olmalı daima...hadi bugün etebo yok neyse..bu kadroyla terim malesef birtürlü göremedi bunu..bjk gibi zayıf dar kadro bakın şampiyonluğa gidiyor..hoca bu sene çok hata yaptı 11 lerde çook...yaşlandımı..koronadanmı...bilmem
    Cevapla
  • Gökhan.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa'da 3. Sınıf bir topçu deniyor peki soruyorum size Türkiye ligi Avrupa'da kaçıncı sınıf.. şampiyonlar ligine ite kaka 1 takımın gönderileceği UEFA'ya 2 yada 3 takımın gönderileceği bir ligden bahsediyoruz beyler.. bırakında böyle bir ligde böyle bir oyuncu lider olsun çuvaldızı başkasına bastırırken iğneyide kendimize batıralım lütfen..
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    güldürmeyin adamı yaw.. 3.sınıf topçudan gs topçusu olmaz bırrak takıma lider olmayı.... hep terimin işleri batırdı gs yi
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Günaydın 42 hafta sonra anca aklınız çalıştı.
    Cevapla
  • recep altın 2 yıl önce Şikayet Et
    ne yıldızı ya. her gelen yabancı yıldız oluyor türkiyede. avrupada 3.sınıf futbolcu muamelesi gören yıldızlar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle