Fatih Terim'den TFF'ye cevap! "Şaşkınlıkla karşıladım"

Galatasaray Teknik Direkktörü Fatih Terim, TFF'nin kendisini hakkında yapmış olduğu açıklamaya yanıt verdi.

Fatih Terim'den TFF'ye cevap! "Şaşkınlıkla karşıladım"
Fatih Terim'den TFF'ye cevap! "Şaşkınlıkla karşıladım"
GİRİŞ 29.04.2021 19:35 GÜNCELLEME 29.04.2021 19:37
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Fatih Terim'in açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Süper Lig'de oynadığımız son müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmaya akredite edilen medya mensupları tarafından yöneltilen bir soruyu yanıtlamam üzerine, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi sitesi üzerinden tarafıma verdiği garip yanıtını şaşkınlıkla karşıladım.

Söz konusu basın toplantısında, ne kulübüm Galatasaray ile ne de kendimle alakalı olan bir soru ile karşılaşmamın ardından, sorunun muhatabı olmadığımı, konu ile ilgili gerekli bilgilerin TFF'nin İdari ve Hukuk İşleri Sorumlusu Başkan Vekili Mehmet Baykan aracılığıyla verilebileceğini aktardım. Sorunun muhatabı doğru gösterilmiş olacak ki, bugün konu üzerinde gerekli aydınlatılma Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapıldı.

Bu vesileyle yardımcı antrenörümüz Ümit Davala ile birlikte ikişer müsabakadan men cezası aldığımız Çaykur Rizespor maçından yaşanan tartışmada rakip kulüp temsilcisinin söylemlerinin raporlara, "Eksik" veya "yanlış" yansıtıldığını biz de öğrenmiş olduk.

Bu noktada, Türkiye'de futbolun geliştirilmesi ile ilgili birçok konuda vermedikleri, zaman zaman başkanlık düzeyinde olmak üzere mensuplarına yöneltilen çok sayıda suçlamaya göstermedikleri reaksiyonu, bir basın toplantısında sorulan soru üzerine jet hızıyla vermelerinden ötürü Türkiye Futbol Federasyonu'nu ve ilgili kişileri konu hakkındaki hassasiyetleri için tebrik ediyorum.

Kamuoyunu sağduyuya daven eden Türkiye Futbol Federasyonu'nun, belki de tarihte ilk kez bir teknik direktörün, kendileri tarafından organize edilen basın toplantısında herhangi bir ihlal veya hakaret içermeyen söylemini niyet okuyarak resmi sitesinden yanıtlaması, kurulları ile beraber kulübüm Galatasaray'a ve tarafıma bakış açılarını ve yaklaşımlarını bir kez daha açıkça göstermiştir.

Daha önce kamuoyunda defalarca paylaştığım fikirlerimi destekleri için de kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum."

YORUMLAR 35
  • TATAR REMİ 2 yıl önce Şikayet Et
    20 senedir yaptığınız lobilere say sinyor terim olur böyle şeyler takılma
    Cevapla
  • Real 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye futbol fenerasyonu.
    Cevapla
  • Çavuşoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi ordan sicili bozuk
    Cevapla
  • Erz 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerden biliyon sicilinin bozuk olduğunu tecrübeyle sabit heralde sende
    Cevapla
  • Taraftar 2 yıl önce Şikayet Et
    Tff nin tek derdi Galatasaray her aldığı nefese bile neredeyse ceza verecek durumda bazı kulüpler alenen küfür hakaret edep dışı paylaşımlar ve söylemlere rağmen hiç bir cezai uygulamaya bile gerek duymuyor neredeyse ödül bile verecek işte Türk futbolu kimlerin elinde!
    Cevapla
  • Alper Çağlar 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sorunun muhattabı ben değilim TFF'ye sorun demiş adam. Bunda ne var. neyin kavgasını veriyor TFF. Son haftalara girerken suni gündem oluşturmaktan başka birşey değil federasyonun yaptığı. Yazık, türk futbolunu kimler yönetiyor..
    Cevapla
  • serkan 2 yıl önce Şikayet Et
    adam tff ye sorun demiş tff de madde madde açıklamış. gözlemci raporunda da sabit. bu adam değil miydi ki damadıyla kebapçı basan her sezon 8-10 maç ceza yiyen daha nesini savunuyorsunuz. sonra da vay tff bize cephe aldı kardeşim sen adamı zan altında bırakmışsın adam da efendi gibi salağa anlatır gibi gerekçeleri açıklamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle