Arda'dan Terim'e: Senin için bu maçı kazanacağız

Galatasaray kaptanı Arda Turan, Hatayspor maçı öncesi cezalı olan teknik direktör Fatih Terim ile yaptığı görüşmede hocasına güven verdi.

Arda'dan Terim'e: Senin için bu maçı kazanacağız
Arda'dan Terim'e: Senin için bu maçı kazanacağız
GİRİŞ 01.04.2021 11:45 GÜNCELLEME 01.04.2021 11:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Takımın tecrübeli ismi Arda Turan, cumartesi günkü Hatay deplasmanında liderliği elden bırakmayacak.

Marcao, Luyindama ve Yedlin gibi eksiklerin yanı sıra milli takımlardan yorgun dönen isimlerin çokluğunda kritik bir viraja çıkacak olan Sarı-Kırmızılı ekipte, teknik direktör Fatih Terim de cezası sebebiyle kulübede yer alamayacak.

"Hocam merak etme, senin için bu maçı kazanacağız"

Tüm bu olumsuz şartlara rağmen, son idmanda Terim'le yaptığı görüşmede iddiasını ortaya koyan Arda, "Hocam merak etme, senin için bu maçı kazanacağız. Şampiyonluk yarışının en güçlü adayı hâlâ biziz. Kalan tüm maçlarımızı kazanıp yine mutlu sona ulaşabiliriz" ifadelerini kullandı.

Hatayspor maçına kulübede başlaması beklenen Arda Turan'ın ikinci devrede şans bulacağı ifade ediliyor. Terim'in yokluğundaki iki haftalık süreçte kayıp yapılmaması gerektiğini kaydeden Arda Turan motivasyonla birlikte tüm maçları kazanabileceklerinin de altını çizdi.

Fatih hoca, oyuncularının antrenmanda gösterdiği reaksiyondan çok memnun. Milli arada İstanbul'da takımla kalan oyunculardan Hatay karşısında daha fazla yararlanmayı düşünen Terim, özellikle yerli oyuncuların sorumluluğu üzerlerine almaları halinde, zor günleri hasarsız şekilde geride bırakacaklarına dair inancını her fırsatta dile getiriyor.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 5
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    boupenzasız hatayın işi çok zor
    Cevapla
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Lobi yoksa galatasaray yok
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu işler konuşmakla olmuyor. Bu arada hakem ayarlandı mı?
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 3 yıl önce Şikayet Et
    Zor dostum zor. Hatay Fener için oynayacak.
    Cevapla
  • ahiret-terazi-var 3 yıl önce Şikayet Et
    ya öyle degilse sen iftiraci oluyorsun davut efendi bu kanit ister sana bunu kim söyledi delilin nedir müslüman adam kötü sünmez zan etmez
    Cevapla