Fatih Terim: Başınızı öne eğmeyeceksiniz

Ankaragücü deplasmanındaki yenilginin ardından Sivasspor'la da berabere kalan Galatasaray'da moraller dibe vurunca, teknik patron Fatih Terim motivasyon turlarına yeniden başladı. Oyuncularına, "Mücadelenizden memnunum" mesajı veren tecrübeli hoca, "Başınızı öne eğmeyeceksiniz. Aynı şekilde çabalamaya devam edeceğiz" dedi.

Fatih Terim: Başınızı öne eğmeyeceksiniz
Fatih Terim: Başınızı öne eğmeyeceksiniz
GİRİŞ 09.03.2021 09:58 GÜNCELLEME 09.03.2021 09:58
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da moraller bozuk... Süper Lig'de Ankaragücü deplasmanından eli boş döndükten sonra, evinde Sivasspor'la da berabere kalarak 2 maçta 5 puan kaybeden ve liderlik koltuğunu kaptıran Galatasaray, Kayseri deplasmanı hazırlıklarına keyifsiz başladı. Takımdaki negatif havayı bir an önce dağıtmak isteyen teknik patron Fatih Terim, dünkü antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yaparak önemli mesajlar verdi. Sivas karşısında takımının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu belirten deneyimli çalıştırıcı, "Savunmada sakarlıklar, hücumda beceriksizlikler yapmasaydık, sonuç çok başka olabilirdi. Olmalıydı da... Ama dünyanın sonu değil. Daha önümüzde çok maç var. Her şey değişebilir, biz kendi işimize bakmalıyız" dedi.

Takım değil, bireysel sorun

Kayseri maçında alınacak bir galibiyetin yeni bir seri başlangıcı olabileceğine dikkat çeken Terim, "Öncelikle zihnen ve bedenen kendimize gelmeliyiz. Bir kere başınızı öne eğmeyeceksiniz, sizi böyle görmek istemiyorum. Aynı konsantrasyonla, aynı motivasyonla, çabalamaya, mücadeleye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Takım performansından ziyade, bireysel hatalardan dert yanan Terim'in, ekibiyle yaptığı toplantıda ilk 11'de önemli değişikliklere gideceğinin sinyallerini verdiği de gelen haberler arasında. (Fanatik)

YORUMLAR 17
  • Oflu 3 yıl önce Şikayet Et
    11 kişi yenemiyorsunuz adam gibi diyinki hakem yardımı olmadan şampiyon olamıyoruz son 5 maça bakacağız adalet olacakmı 2 yıl önce ki gibi
    Cevapla
  • ali 3 yıl önce Şikayet Et
    eğeceksiniz seve seve
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    kayseride çelme takacak
    Cevapla
  • Kadir karakuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Baslar dik MAYIS AYINA KALMIS IKI AY SON 2 MACDA KOPARACAGIZ SAMPIYONLUGU
    Cevapla
  • Resa 3 yıl önce Şikayet Et
    En çok kayrilan takım adalet istiyor.Komedi gibi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle