Fatih Terim'den 6 değişiklik birden

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, son oynadıkları MKE Ankaragücü maçının 11’ine göre Sivasspor karşılaşmasında 6 değişiklik yaptı.

Fatih Terim'den 6 değişiklik birden
Fatih Terim'den 6 değişiklik birden
GİRİŞ 07.03.2021 19:13 GÜNCELLEME 07.03.2021 19:13
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Süper Lig’in 29. haftasında Galatasaray, sahasında DG Sivasspor ile mücadele ediyor. Teknik Direktör Fatih Terim, son oynadıkları MKE Ankaragücü maçının 11’ine göre Sivas karşısında rotasyona gitti ve 6 değişiklik yaptı. Terim, DeAndre Yedlin, Ömer Bayram, Etebo, Emre Kılınç, Arda Turan ve Mustafa Muhammed’in yerinde Linnes, Saracchi, Taylan, Belhanda, Babel ve Falcao’ya görev verdi. Sahaya kaptan olarak Muslera çıktı. Mustafa Muhammed kırmızı kart cezası, Emre Taşdemir de sakatlığından dolayı kadroda yer almıyor.

Marcelo Saracchi 5 maç sonra sahada

Fenerbahçe derbisinde sakatlanan Galatasaray’ın Uruguaylı sol beki Marcelo Saracchi, 4’ü lig, 1’i de Türkiye Kupası olmak üzere 5 maç sonra Sivasspor karşılaşmasıyla formasına kavuştu.

Falcao 134 gün sonra 11’de

Mısırlı futbolcu Mustafa Muhammed’in kırmızı kart cezasından dolayı ileri uçta Kolombiyalı golcü Radamel Falcao 11’de yer alıyor. Yıldız futbolcu son olarak ligin 6. haftasında 24 Ekim 2020 tarihinde BB Erzurumspor deplasmanında 11’deydi. 35 yaşındaki golcü, 134 gün sonra 11’de başladı.

Sarı-kırmızılılar, Sivasspor mücadelesine Fernando Muslera, Martin Linnes, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Taylan Antalyalı, Gedson Fernandes, Younes Belhanda, Ryan Babel, Henry Onyekuru ve Radamel Falcao 11’i ile başladı.

Yedeklerde ise Okan Kocuk, Halil Dervişoğlu, Etebo, Kerem Aktükoğlu, Ömer Bayram, Yedlin, Christian Luyindama, Emre Kılınç, Arda Turan ve Sofiane Feghouli bekliyor.
Kasımpaşa ile oynanan maçta yoğun kar yağışından dolayı bozulan zeminde ise sıkıntı devam etti. Sivasspor karşılaşmasında Türk Telekom Stadyumu zeminin bozuk olduğu gözlendi.

YORUMLAR 12
  • (¹⁴⁵³) 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta ortalığı ayağa kaldırdınız ağlama sızlma ne hakemler kaldı ne FB kaldı ne Bjk kaldı saldırmadığınız yer kalmadı şimdi ne oldu sarayınız başınıza yıkıldı şimdi saldıracak neresi kaldı bu haftaki bahanenız ne acaba sayın hocam
    Cevapla
  • İSMAİL 3 yıl önce Şikayet Et
    bu takımda fatih terim değişmeli
    Cevapla
  • Anadolu. 3 yıl önce Şikayet Et
    tebrikler terim tebrikler gs
    Cevapla
  • ahm 3 yıl önce Şikayet Et
    6 değişiklik birden yaparsan maçı kaydersin. bir takımın iskeletiyle böyle oynayamassın sinyor terim.
    Cevapla
  • AHMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim bey lütfen artık emekli ol git torun sev
    Cevapla
  • ÜNAL 3 yıl önce Şikayet Et
    Sen işine bak fenerli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle