Fatih Terim: Transferler inşallah devam eder

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor'u deplasmanda 1-0'la geçtikleri maçı değerlendirdi.

Fatih Terim: Transferler inşallah devam eder
Fatih Terim: Transferler inşallah devam eder
GİRİŞ 24.01.2021 18:57 GÜNCELLEME 24.01.2021 18:57
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 21. haftasında Yeni Malatyaspor'a konuk olan Galatasaray, Ryan Babel'in 88'de attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. 39 puana yükselen Sarı Kırmızılı ekip, maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti. 

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 90 dakikanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Yeni Malatyaspor'u mücadelesinden ötürü kutlayan Terim, ikinci yarıda tüm oyun kontrolünü elinde tutan bir Galatasaray olduğunu belirtti ve ''Maçtan önce de söyledim; böyle bir saha oyuna hükmetmek isteyen takım için hiç kolay değil. 2. yarı oyunun hakimiyetini tamamen aldık. Bunu geliştirmek istiyorum." dedi.

"Biz 95-96'da çok gol yedik"

Türkiye Kupası'nda Malatyaspor'dan yedikleri golün benzerini attıklarını ifade eden Terim, "Çok şükür kupada yediğimiz golün tersini ligde biz attık. Biz 95-96'da çok gol yedik, 10 kişiyle gol bulup VAR'dan döndükten sonra gol yediğimiz bile oldu." dedi ve ekledi:

"Böyle bir kültürü oturtmaya çalışıyoruz"

"Oyunun gidişatını değerlendirerek hamle yapmak çok da kolay değil ama yapılacak her hamleyi yapmayı düşündük olur-olmaz. Seti iyi oynayan oyunculardan sonra rakibin arkasına iyi koşan oyuncularla devam ettik. Oynayan ve topa sahip olan bir takım yaratmaya çalışıyorum şartlar ne olursa olsun. Böyle bir kültürü oturtmaya çalışıyoruz. Bugün bu sahada rakibi oynatmamak kolay ama topa sahip olmak çok zor. Üç puanlar önemlidir, hele maçı bırakmazsanız ve devam ederseniz ki bu bizim karakteristik özelliğimizdi daha önce, inşallah bu şekilde devam eder."

'Yönetimimiz uğraşıyor, olursa olur, olmazsa yapacak bir şey yok'

"Transferler inşallah devam eder. Yönetimimiz uğraşıyor, olursa olur, olmazsa yapacak bir şey yok. Aynı şeyleri konuşmaktan hoşlanmıyorum sanki neden olmuyor diye hesap sorarmış gibi. Onyekuru, pürüzler olmasa ve daha önce gelse daha iyi olurdu. Halil genç bir yetenek, ben hep ifade ettim mümkünse yeni bir takım ortaya koymak ve büyük bölümünün sonradan ekonomik katkılar sağlayacak yaşlarda olmasından yanayım dedim."

YORUMLAR 11
  • Refik 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu Sekidika ve Kerem’le başlasan keşke şu Belhanda Arda yüzünden 10 kişi oynuyoruz resmen
    Cevapla
  • Algı 3 yıl önce Şikayet Et
    Olursa olur olmazsa hakemlerle idare ettiriyoruz zaten
    Cevapla
  • Engin 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş maçını seyrettinmi Kamil
    Cevapla
  • Kayseri kayseri 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam sende bu cesaret var şöyle bir açıklama yapacağın gün hala gelmedimi arkadaşlar tüm g.saray camiasi bende 3/5 sene şampiyonluk falan beklemeyin ben öyle bir takım kuracağımki futbolcu fabrikası olacak
    Cevapla
  • Bir Avuç Dolar 3 yıl önce Şikayet Et
    Olmazsa çay demler içersiniz!
    Cevapla
  • tolga 3 yıl önce Şikayet Et
    olmazsa çay bunlardan iyi
    Cevapla
  • senol küneşş 3 yıl önce Şikayet Et
    ne gerek var transfere ... geçen hafta ubeydi izledik bu haftada son dakikada malatya kalecisi sakatlanıveriyor ve kaleci 30 metreden gol yıyor.. gerek varmı trasfere böle iyi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle