İşte Fatih Terim'in yeni golcüsü

Radamel Falcao ve Mbaye Diagne'nin yokluğunda Galatasaray'da forvet oynayan Oğulcan'ın sakatlanması sonrası gözler Ryan Babel'e çevrildi.

İşte Fatih Terim'in yeni golcüsü
İşte Fatih Terim'in yeni golcüsü
GİRİŞ 19.01.2021 10:08 GÜNCELLEME 19.01.2021 10:08
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Falcao ve Diagne'nin yokluğunda Galatasaray'da forvet hattında görev yapan Oğulcan'ın sakatlanması, hastalığı sonrasında takıma yeni alışmaya başlayan Ryan Babel'in omuzlarındaki yükü ağırlaştırdı.

Mbaye Diagne'nin kırmızı kartı nedeniyle sarı-kırmızılıların yarınki Yukatel Denizlispor maçında Babel'in santrfor olarak görev yapması bekleniyor.

Kulüpten yapılan açıklamada; Beşiktaş maçında sol üst arka adale grubunda ağrı hisseden Şener Özbayraklı'da hafif-orta derece zorlanma (minimal kısmi yırtık ve kanama), Oğulcan Çağlayan'ın ise sağ üst arka adale grubunda orta düzeyde zorlanma (kısmi yırtık ve kanama) tespit edildiği ifade edildi. Oğulcan'ın 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öne sürüldü. (Milliyet)

YORUMLAR 5
  • Esat 3 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa cengiz ve o çok iyi galatasarayliyim diye geçinen abdürrahim albayrak zerre kadar şerefiniz varsa defolun gidin...sizden yönetici falan olmaz..fatih hocanın ne suçu var..
    Cevapla
  • Kıyameta21 3 yıl önce Şikayet Et
    Babele muhtac olan bir galatasarayin çöküşü yakındır
    Cevapla
  • Ahmet 11 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün bunların sebebi taraftardır.Baskı yaparak dünyanın parasına Diagne'yi adlırdı ardından aynı şekilde Falcao.Terim de başkanlığa oynuyor tabi onun da işine geliyor.Derhal Fatih Terim'le yollar ayrılmalı ve yabancı bir teknik direktör getirilmeli.Okan Buruk bilerek demiyorum çünkü zamanı var daha.
    Cevapla
  • K.Maraşlı İsmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun. GS'ımızı Babel'e muhtaç bırakanlara. Bu nasıl bir yönetim? Geçen sene ve bu sene GS yönetenler teknik ekip de dahil sınıfta kaldınız. Yönetim takımın eksik yerlerine oyuncu alamadı. Teknik ekip bir türlü takımı fizik olarak hazırlayamadı. 21 takımın fizik olarak en kötüsü olduk. Yazık çok yazık.
    Cevapla
  • Kara005 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş teknik ekibin ve hocanın suçu yok sen aşçiya ne malzemesi alırsan ascida onu yapar yani eldeki malzeme bu hoca ne yapsın.
    Cevapla