Galatasaray, Trezeguet için masaya oturuyor!

Galatasaray yönetiminin haftalardır kadro dışı olan Trezeguet'nin kiralanması konusunda Aston Villa ile bu hafta bir görüşme yapılacağı öğrenildi.

Galatasaray, Trezeguet için masaya oturuyor!
Galatasaray, Trezeguet için masaya oturuyor!
GİRİŞ 09.01.2021 09:51 GÜNCELLEME 09.01.2021 09:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bir yandan lig yarışında aldığı yaraları sarmaya çalışan Galatasaray, diğer taraftan transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim'in verdiği liste üzerinden girişimlerini sürdüren Sarı-Kırmızılılar, hücum hattına yapılacak takviye doğrultusunda bir kez daha Mahmoud Trezeguet'yi gündemine aldı. Kulübü Aston Villa'da haftalardır kadro dışı olan Mısırlı yıldızın kiralanması konusunda, İngiliz kulübüyle bu hafta bir görüşme gerçekleşecek. Kasımpaşa forması giyerken de Galatasaray'ın transfer gündemine gelen, ancak 10 milyon Euro karşılığında İngiltere'nin yolunu tutan 26 yaşındaki futbolcu, artık düzenli oynayabileceği bir takımla yola devam etmek istiyor. 

 

 

Onyekuru'yu da bekliyorlar

Trezeguet transferi için Aston Villa ile görüşmeye hazırlanan Sarı-Kırmızılılar'ın gözü aynı zamanda Henry Onyekuru'nun üzerinde... Nijeryalı yıldızın zorunlu satın almayla kiralanması konusunda temaslar olumlu sonuçlanmak üzere. Fransız kulübü Monaco ile Galatasaray arasında sadece ufak pürüzlerin kaldığı, resmi imzanın artık çok yakın olduğu belirtiliyor. Her iki transferin de gerçekleşmesi halinde Terim'in sol kanadı Onyekuru'ya emanet edeceği, Trezeguet'yi de sağ açık veya forvet arkası olarak kullanacağı öğrenildi. (Fanatik)

 

 

YORUMLAR 3
  • Bonservisiyle al 3 yıl önce Şikayet Et
    Bonservisiyle alınmalı form tutarsa değeri artacak
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Neden çöpleri alıyorsun TERİM efendi. Takım kurmasını bilmiyor ki.
    Cevapla
  • Keşanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Yine boş bir transfer. Bu yönetim ve teknik ekip beceriksizlikte sınır tanımıyor gerçekten. Küçücük kulüpler yeni yeni birilerini buluyor da koskoca kulüp neden hiç kimseyi bulamıyor. Bu kadar mı beceriksiz bunlar
    Cevapla