Galatasaray orta sahası için Sergio Oliveira'nın peşinde

Galatasaray, devre arasında Porto'dan orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'yı kadrosuna katmak için girişimlerde bulunacak.

Galatasaray orta sahası için Sergio Oliveira'nın peşinde
Galatasaray orta sahası için Sergio Oliveira'nın peşinde
GİRİŞ 01.11.2020 12:47 GÜNCELLEME 01.11.2020 13:05

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'ın Porto forması giyen Sergio Oliveira için girişimlere başladığı belirtildi.

 

 

"Bu oyuncuyu istiyorum"

İç transferin yanında dış transfer için de çalışmalarını sürdüren Cimbom'un eski futbolcusu Michael Seri'yi ara transfer döneminde kadrosuna katacağı konuşulurken, sarı-kırmızılılardan Sergio Oliveira hamlesi geldi. Krizin çözülmesinin ardından Fatih Terim aradığı Portekizli futbolcunun ismini İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak'a verdi. Fotomaç Gazetesi'nin haberine göre Terim, "Bu oyuncuyu istiyorum. Mutlaka almalıyız" dedi. Neden istediğini ve nasıl alabileceklerini anlatan bilgileri sundu.

 

 

Sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor

Oliveira, Porto kendisini kariyeri boyunca kiraladığı için sözleşme yenilemeyi reddetti. Oliveira görüşmelerini Albayrak yönetecek. Şükrü Hanedar görüşmelere dahil edilmeyecek. 6 aylık sözleşmesi kaldığı için bonservisi en doğru rakama alınacak.

Futbola Porto altyapısında başlayan ve aynı takımla profesyonel futbol yaşantısına adım atan Portekizli orta saha oyuncusu Beira-Mar, KV Mechelen, Penafiel, Paços Ferreira, Nantes ve PAOK gibi takımlarda kiralık olarak forma giydi. Kariyerinde 265 maça çıkan Oliveira, 38 gol ve 23 asistlik bir performans sergiledi. Portekiz Milli Takımı'nın formasını da 4 kez terleten 28 yaşındaki futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek.