Galatasaray'a Onyekuru'dan transfer müjdesi!

Galatasaray'da kiralık olarak forma giydikten sonra Monaco'ya geri dönen Henry Onyekuru, Fransız ekibinde şans bulamıyor.

 Galatasaray'a Onyekuru'dan transfer müjdesi!
Galatasaray'a Onyekuru'dan transfer müjdesi!
GİRİŞ 26.10.2020 19:09 GÜNCELLEME 26.10.2020 19:09
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'ın kiralık olarak renklerine bağladığı Henry Onyekuru, lig bitmeden takımı Monaco'ya geri dönmüştü. Yeni hocası Niko Kovac'ı etkilemeyi başaramayan Nijeryalı oyuncuya devre arasında yine transfer yolu göründü.

 

Monaco'da teknik direktörler Jardim ve Moreno'nun gözüne giremeyen Onyekuru, sezonun ilk maçlarında görev alsa da Kovac'ın da radarından çıktı.

Fransız basını, Onyekuru'nun gelişim kaydedemediğini ve Ocak'ta çok büyük ihtimalle kiralık olarak gönderileceğini yazdı.

GALATASARAY YENİDEN GİRİŞİMDE BULUNACAK!

Hızlı kanat oyuncusuna ihtiyacı olan Galatasaray'ın Onyekuru için yeniden girişimde bulunacağı Fatih Terim'in açık kapı bıraktığı bildirildi. Nijeryalı oyuncunun kiralanması konusunda Fransız kulübüyle bir görüşme daha gerçekleşecek.

.

 

YORUMLAR 7
  • heka 3 yıl önce Şikayet Et
    piyasa da başka oyuncu mu kalmadı hep isimler aynı. onyekuru, rodiquez. adamlar geliyor yarım sezon bir sezon oynayıp gidiyor. bu ne saçma transfer politikası.
    Cevapla
  • Melih b 3 yıl önce Şikayet Et
    Onyekuru dan korkanlar asagida
    Cevapla
  • bahri 3 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere ikinci liginden Fransada 18 e giremeyen futbolculardan medet ummayın. Amatörde ve 3.liglerde canavar gibi gençler var. Tek eksikleri torpil.
    Cevapla
  • Can 3 yıl önce Şikayet Et
    O torpil bizdr olmadığı için hrr ıki ayagınıda kullanan körük gibi ciğer olan ters ayagı ile frikik kullanıp gol atabilen bizim gibi yetenekler çorbacı, sabri vb gibilerde futbolcu oldu. İşte meydan işte ahir zaman..
    Cevapla
  • byx68 3 yıl önce Şikayet Et
    milletin kadroya dahi almadiklarini biz topluyoruz, iste bizim futbol bilgimiz ve becerimiz.
    Cevapla
  • BBOZKURT 3 yıl önce Şikayet Et
    orda kadroya giremeyen oyuncu burada neler yapıyor.. şu an tek eksik onyekurunun olmamasi
    Cevapla
  • onyeeekuuurruuuu 3 yıl önce Şikayet Et
    onyekuru yuvana geri dön.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle