Fatih Terim'den yönetime olaylı gönderme!

Erzurumspor'u deplasmanda 2-1 yendikleri maçın ardından Fatih Terim, ayrılıkla ilgili konuştu ve yönetime olay bir mesaj yolladı.

Fatih Terim'den yönetime olaylı gönderme!
Fatih Terim'den yönetime olaylı gönderme!
GİRİŞ 24.10.2020 22:27 GÜNCELLEME 25.10.2020 18:11
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor maçının ardından yönetime olay yaratan bir mesaj yolladı.

 

 

Taraftara söz verdiği için bazı şeyleri yapmadığını kaydeden deneyimli hoca, "Galatasaray taraftarına sözüm var ama bilinsin ki artık kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım." diyerek yönetime mesaj yolladı.


Basın toplantısında konuşan Terim, "Çeşitli defalar Galatasaray taraftarından kopartıldım ben, sonra haklı çıkmamıza rağmen bir boşluk, bir süreç yaşandı ve devamı daha büyük başarı getirebilirdi. Bu sefer gelirken, Galatasaray taraftarına söz verdim. Karakterimin ne olduğunu herkes bilir. 50 senedir bu camianın içindeyim. Her geldiğimde bir şekilde taraftardan kopartıldım ben. Bu sefer gelirken onlara bir söz verdim, o sözümü de tutmaya çalışıyorum." dedi.

Sabırla beklediğini söyleyen tecrübeli antrenör, "Herkes bu durumda benim ne yapacağımı, ne tepki göstereceğimi bilmesine rağmen, benim için aslolan Galatasaray taraftarı olmasına rağmen sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum. Sanılmasın ki içerideki ya da dışarıdakilerin niyetlerinin farkında değilim, her şeyin farkındayım. Galatasaray taraftarına sözüm var ama bilinsin ki artık kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım. ifadelerini kullandı.

Erzurum'un genelde Galatasaray için iyi şeylerin başlangıcı olduğunu ifade eden Terim, "Zaman zaman iyi olmasak da oyunun genelinden memnunum. Genel olarak kontrolümüzde geçti, daha önce koparabilirdik maçı ama olmadı. Üç puan en azından bizim için moral oldu, küçük bir moral oldu. Ümit ederim iyilerin başlangıcı olur burası. Erzurum, genel olarak bir şeylerin başlangıcı oluyor" ifadelerini kullandı.

 

 


Hakem kararlarını ve Falcao'nun kırmızı kartını da yorumlayan Terim, "Etebo'nun ikinci sarısından önce, Alanyalı 9 numaralı futbolcunun Luyindama'ya müdahalesi var. Tabii bizim Luyindama 'Ah' demediği için bir şey yok. Bizim 10'a 11'e göre daha fazla antrenman yapmamız gerekli demek ki. Bizim hakemler, 'Falcao hiç kırmızı görmedi verelim de rekor kıralım' dediler herhalde. Nerede gördü; Türkiye'de gördü! Saçma sapan kartlar" şeklinde konuştu.

 

 

 

YORUMLAR 52
  • Celalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş rumuzlu kardeş O Beğenmediğiniz İmparator Fatih GS kulübümüzün futbolcuların alacak taksitlerini kendi cebinden ödedi O sene bu takımı şampiyon yaptı..Fatih babamın oğlu değil O Adanalı ben Karadenizli.
    Cevapla
  • Celalettin 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocam ben koyu bir taraftar olarak senden memnunum.Memnun olmayıp eleştirenler sahte GS lılar.Biz Camia için Futbolcuların parasını cebinden ödediğini de çok iyi biliriz.Sen o ne yazdıklarını bilmeyen yorumculardan ne yaptığını bilmeyen İdarecilerden daha bi GS lısın ve Milliyetçisin .Başarını hazmedemiyorlar..
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    İMPAROTORU COK SEVİYORUZ Futbolda Fatih hoca. Sıyasete Reyis Gerisi hikaye
    Cevapla
  • misafir 3 yıl önce Şikayet Et
    bizim 1.golümüz de faul var desen belki dediklerini kayle alırız. yine sadece bencil egoist konuşmalar. başka birşey yok.
    Cevapla
  • xyz 3 yıl önce Şikayet Et
    kaçacak kolpaci kıvranıyor nasıl çıkarım işin içinden diye ilk geldiğinde ne guzeldi dimi mhk verdi iki şampiyonluğu kasıla kasıla geziyordu ortalıkta parada geliyordu şimdi mhk desteği biraz çekti parada yok kulüpte birbirlerine düştüler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle