Galatasaray'ın kadrosu açıklandı!

Galatasaray'ın Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynayacağı maçın kafilesi belli oldu. Kadroda iki eksik oyuncu bulunuyor.

Galatasaray'ın kadrosu açıklandı!
Galatasaray'ın kadrosu açıklandı!
GİRİŞ 23.10.2020 15:06 GÜNCELLEME 23.10.2020 16:54
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'in 6'ncı haftasında yarın saat 19.00'da deplasmanda BB Erzurumspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılılarda maç kadrosu açıklanırken, Feghouli ve Linnes sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

Florya Metin Oktay Tesisleri Jupp Derwall Antrenman Sahası'ndaki antrenmana ısınma hareketleri ile başlandı. Daha sonra dar alanda gruplar hâlinde pas çalışması yapıldı. Antrenmanın ana kısmında teknik direktör Fatih Terim yönetiminde taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray, BB Erzurumspor karşılaşması için saat 16.00'da uçakla Erzurum'a hareket ederek mücadele öncesi bu kentte kampa girecek.

Sarı-kırmızılılarda maç kadrosu da açıklandı. Sakatlıkları bulunan Feghouli ve Linnes ile kart cezalısı Etebo'nun yer almadığı kadro şöyle:

"Şener Özbayraklı, Omar Elabdellaoui, Taylan Antalyalı, Ryan Babel, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Ryan Donk, Oğulcan Çağlayan, Kerem Aktürkoğlu, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Emre Taşdemir, Christian Luyindama, Okan Kocuk, Marcelo Saracchi, Marcao Teixeira, Emre Kılınç, Arda Turan, Ali Yavuz Kol, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk."


 

 

YORUMLAR 16
  • Şans ver 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda Belhanda Falcao Babel Feghouli bunlar oynamazsa Galatasaray kazanma ihtimali var aksi taktirde imkansız şu Emre Kılınç sol kanatta Emre Akbaba sağ kanatta bir dene hoca santrafor da Oğulcan dene ya dene
    Cevapla
  • ismail 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir çok kişi Fatih hocaya sallayıp duruyor unutmayın ki bu takımın en önemli eksiği Muslera takımın yarısı sayılır. Fatih hocanın başarılı olduğu dönemlerde hep iyi kaleciler vardı.
    Cevapla
  • Galatasarayli 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani Emin Bayram yine yok. Bu gençler oynamayacaksa nasıl gençleşme olacak. Sayın terim sürekli yönetimi suçluyor ama sahada işler iyi gitmiyor. Falcao 5 milyon alıyor diye oynamak zorunda değil.
    Cevapla
  • Cüneyt Arkın 3 yıl önce Şikayet Et
    Terim takımın başından gitmeden Galatasaray düzelmez.Terime teşekkür edilerek sadece imparator!!!!ünvanı kullanmasına izin verilmeli.
    Cevapla
  • fikret 3 yıl önce Şikayet Et
    kadroda fatih terim varmı.varsa eger yine hüsran görünüyor
    Cevapla
  • Alanzo 3 yıl önce Şikayet Et
    Beyin varmi sende fatih terim me dil uzatıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle