Fulham'da Jean Michael Seri kadro dışı kaldı!

Fulham, Premier Lig'e 25 kişilik kadrosunu bildirdi ve Jean Michael Seri'ye lisans çıkarılmadı.

Fulham'da  Jean Michael Seri kadro dışı kaldı!
Fulham'da Jean Michael Seri kadro dışı kaldı!
GİRİŞ 20.10.2020 20:14 GÜNCELLEME 20.10.2020 20:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fulham, Premier Lig'e 25 kişilik kadrosunu bildirdi ve geçen sezon kiralık olarak Galatasaray forması giyen Jean Michael Seri'ye lisans çıkarılmadı. Fildişili oyuncuyla birlikte Stefan Johansen, Kevin McDonald ve Josh Onomah da kadro dışında kaldı.


GALATASARAY'A NEDEN GELEMEDİ?

Yaz aylarında Jean Michael Seri'yi tekrar kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan ancak başarılı olamayan Galatasaray'ın, "Nice" engeline takıldığı ortaya çıktı.

France Football'ın haberine göre, Seri'nin eski takımı Nice, 29 yaşındaki oyuncuyu takıma geri döndürmek için temasa geçti ve oyuncuya da "bekle" mesajını yolladı.

"DAHA ÇOK TOPLA OYNAYACAK OYUNCU"

Fildişili futbolcunun transferin son gününe kadar beklediği ancak Nice'in son olarak tercihini Lyon'dan Jeff Reine-Adelaide'den yana kullanarak Seri transferinden vazgeçtiği belirtildi.

Bu tercihte teknik direktör Vieira'nın, topu daha çok ayağında tutacak oyuncu tercihinin etkili olduğu kaydedildi.

Fulham'da kalan Seri, sadece 2 Lig Kupası maçında 118 dakika süre alabildi.

TERİM, "SERI GİBİ REGISTA" İSTEMİŞTİ

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, transfer döneminin son bölümünde "Seri gibi regista orta saha oyuncumuz yok" diyerek, orta sahanın savunmaya yönelik bölgesinde oyun kurucu olarak görev yapacak futbolcu istediğinin mesajını vermişti.

YORUMLAR 3
  • 4. yedek 3 yıl önce Şikayet Et
    artık gülmüyorum ağlıyorum, bu jan michel seri fulhamda ilk onbire giremiyor, ilk 22 ye giremiyor, ilk 25 e de giremiyor. ama fatih hoca bu adamın peşinde. adam galatasarayda oynadı. bir devrede 4 tane hayati derecede kritik hata yapıyor. yahu gs yönetimi, Allahınızı severseniz, asın yedeği, yedeğin yedeği onun da yedeğine bile giremeyen adamın galatasarayda ne işi var. siz iyice şaşırdınız.
    Cevapla
  • Serdar 3 yıl önce Şikayet Et
    fulham kadro dışı bırakıyor biz peşinden koşuyoruz almak için,küme düşen takımların topçularını almak için uğraşıyoruz rezalet başka adı yok beceriksizlik...
    Cevapla
  • Seri mi yavaş be 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah korudu zaten kanı hızında bir futbol oynuyoruz bir de bu hiç çekilemezdi
    Cevapla