Galatasaray'dan sürpriz Denizhan Taşkan hamlesi!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Ümraniyespor ile oynanan hazırlık maçında beğendiği Muammer Denizhan Taşkan için Sarı Kırmızılı ekip harekete geçti, İstanbul ekibinden 'transferden öncelik sözü' alındı.

Galatasaray'dan sürpriz Denizhan Taşkan hamlesi!
Galatasaray'dan sürpriz Denizhan Taşkan hamlesi!
GİRİŞ 17.10.2020 09:15 GÜNCELLEME 17.10.2020 09:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Devre arası transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başlayan Galatasaray, gündemine sürpriz bir ismi aldı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 31 Ağustos Pazartesi günü Sarı Kırmızılı ekibin Ümraniyespor'la yaptığı hazırlık maçında dikkatini çeken Muammer Denizhan Taşkan'ın transfer edilmesini istedi.

Spor Arena'da yer alan habere göre; Fatih Terim'in yardımcıları da Denizhan için Ümraniyespor'la temas kurdu ve “ transferde öncelik sözü” aldı.

"Ocak ayında transferi adına önceliği bize verin"

Sarı kırmızılıların, Fatih hocanın beğendiği genç isim için “ Ocak ayında transferi adına önceliği bize verin. Kimseye de Denizhan için söz vermeyin. Sizden tek isteğimiz bu. Zamanı gelince konuşuruz” diyerek 20 yaşındaki oyuncu için ilk hamlesini de yaptı.

Sarı kırmızılı kulübün scout ekibi ve teknik heyetinin performansı, gelişimini yakından takip ettiği 20 yaşındaki futbolcu için Ocak ayında transfer adına somut adım atmayı planlıyor.

 

YORUMLAR 3
  • mustafa Açük 3 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçeye duyrulur. Yine Mert Hakan gibi yapacaklar söz kesecekler Fenerbahçeye verecekler
    Cevapla
  • Rumuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye sen padişahın sol ....... düştün. Parayı veren düdüğü çalar
    Cevapla
  • Erkan 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki senn sözünün önemi yok
    Cevapla