Galatasaray'dan 'tokat' açıklaması!

Galatasaray ve Ümit Milli Takımımız arasında oynanan hazırlık maçında Marcao ve Halil Dervişoğlu arasında tartışma yaşandığı ve Marcao'nun tokat attığı iddiaları üzerine Galatasaray Kulübü'nden açıklama geldi.

Galatasaray'dan 'tokat' açıklaması!
Galatasaray'dan 'tokat' açıklaması!
GİRİŞ 10.10.2020 11:04 GÜNCELLEME 10.10.2020 20:59
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile Ümit Milli Takım'ın oynadığı hazırlık maçında ikili mücadele sonrasında yaşanan gerilimde Marcao'nun, milli futbolcu Halil Dervişoğlu'na tokat attığı ve olayları sonrası Ümit Milli Takım teknik direktörü Tolunay Kafkas'ın 70. dakikada takımı sahadan çektiği iddia edildi. Bu haber üzerine Halil Dervişoğlu, sosyal medya hesabından açıklama yaptı ve tokat olayının yaşanmadığını duyurdu.

 

 

HALİL DERVİŞOĞLU: "TOKAT YOK"

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Halil Dervişoğlu "Bugün basında yer alan dünkü Galatasaray maçı ile alakalı olay nedeniyle açıklama ihtiyacı hissettim. Her futbol maçında olabilecek olaylardan biri yaşanmıştır ama iddia edildiği gibi tokat atma olayı yoktur. Sadece pozisyonun getirdiği itişmeler olmuştur. Ve sonrasında da el verip oyuna devam edildi. Bu olay bizim yakında oynayacağımız maça olan motivasyonumuzu etkilemeyeceğini açıklama isterim." ifadelerini kullandı.

 

 

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Halil Dervişoğlu'nun ardından Galatasaray Kulübü de yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Sarı-kırmızılı kulübün açıklamasında "Karşılaşmanın 65. dakikasında milli oyuncumuz Halil Dervişoğlu'nun hakemin düdüğünden sonra topa vurmasının ardından oyuncumuz Marcao Teixeira ile arasında bir tartışma yaşanmış, bu ikili diyalogdan dolayı her iki oyuncu da maçın hakemi tarafından uyarılmıştır." denildi.

"TERİM MAÇI BİTİRMEYİ TEKLİF ETTİ"

Maçın erken bitmesiyle ilgili olarak ise "İki oyuncunun tokalaşması sonrası maç 10 dakika devam etse de, Fatih Terim'in, Tolunay Kafkas'a yaptığı bitirme teklifi üzerine, iki tarafın anlaşması, aynı zamanda hava koşulları nedeniyle istenilen performansa ulaşılamamasından dolayı maç erken tamamlanmıştır" denildi.

"Futbol Takımı'mızın, Süper Lig'de oynayacağı Alanyaspor müsabakası hazırlıkları kapsamında Ümit Milli Takımı'mız ile Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynadığı maça ilişkin Fanatik Gazetesi'nde yer alan "özel" içerikli haber ile alakalı bir açıklama yapma gereği doğmuştur. 

İŞTE GALATASARAY'IN O AÇIKLAMASI

Karşılaşmanın 65. dakikasında milli oyuncumuz Halil Dervişoğlu'nun hakemin düdüğünden sonra topa vurmasının ardından oyuncumuz Marcao Teixeira ile arasında bir tartışma yaşanmış, bu ikili diyalogdan dolayı her iki oyuncu da maçın hakemi tarafından uyarılmıştır.

İki oyuncunun birbiriyle tokalaşmasının ardından müsabaka yaklaşık 10 dakika daha devam etse de, teknik direktörümüz Fatih Terim'in, Ümit Milli Takım Teknik Direktörümüz Tolunay Kafkas'a yaptığı maçı bitirme teklifi üzerine, iki tarafın karşılıklı anlaşması, aynı zamanda kötü hava koşulları nedeniyle istenilen performansa ulaşılamamasından dolayı müsabaka planlanandan erken tamamlanmıştır."

YORUMLAR 57
  • Aydın 3 yıl önce Şikayet Et
    Marcao, tokat atma talimatını Fatih Terim'den almıştır. Malum mekan basıyor ya!
    Cevapla
  • Konyalı 3 yıl önce Şikayet Et
    GS devri bitmiş hazımsız oldular iyice ne demek benim milli oyuncuma ilin yabancısı hareket yapacak yuhlar olsun
    Cevapla
  • faruk ts 3 yıl önce Şikayet Et
    terim in mentalitesi bu, zayif gördünmü ezeceksin. hazirlik macinda vede genc millilere karsi boyle agresif olmak neyin nesi? nasil bir ruh halleri var bunlarin. ayrica o takatin hesabini tff sormak zorunda.
    Cevapla
  • Halk 3 yıl önce Şikayet Et
    futbol algı ve medya ayağı o kadar yanlı ki görüntü yayılayıp yorum dahi yapamıyorlar nedense aklımızla alay ediyorlar yıllardır..
    Cevapla
  • Hayri 3 yıl önce Şikayet Et
    iki kavgacı TD anormal bi durum yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle