Arda Turan: 60-70 dakika kondisyonum var ama...

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Arda Turan, Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.

Arda Turan: 60-70 dakika kondisyonum var ama...
Arda Turan: 60-70 dakika kondisyonum var ama...
GİRİŞ 27.09.2020 21:29 GÜNCELLEME 27.09.2020 21:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Alpaslan Dikmen'i anan Arda, "Alpaslan Dikmen'i, sevgili Galatasaraylı Alpaslan Ağabey'i analım. Allah gani gani rahmet eylesin. Çok büyük Galatasaraylıydı" dedi.

 

 

Sözlerine devam eden Arda, "Fenerbahçe derbisine bir Galatasaray kaptanı olarak çıkmak çok mutluluk verici. Maçtan önce bizim çok iyi, Fenerbahçe'nin de kötü olduğuna yönelik yorumlar vardı. Biz iyi durumdayız ama Fenerbahçe kötü durumda değil. Bu zeminler, futbolcuyu çok etkiliyor. Biz oyunumuzdan, pas oyunundan vazgeçmemeye çalıştık. Fenerbahçe duran toplarla geldi ama sanırım pozisyonları yoktu. Bence derbinin hakkı beraberlikti, herkese kötü bir futbol seyrettirdik, üzgünüm. Bugün kazanamadık ancak Galatasaray taraftarı üzülmesin, bu takım çok iyi takım ve şampiyon olabilecek takım" şeklinde konuştu.

Fatih Terim'e yardımcı olmak için Galatasaray'da olduğunu ifade eden Arda, "Sosyal medyadaki insanların görsel anlamda isteklerini yapmaya çalışırsam 60-70 dakika kondisyonum var ama futbolun doğrularını yapmak için 120 dakikalık kondisyona sahibim. Ben hocanın direktifleri için oynuyorum. Fatih hocanın yıllar içerisinde futbolu nasıl geliştirdiğini görüyorum ve ona yardımcı olmak için de elimden geleni yapacağım" dedi.

 

 

YORUMLAR 4
  • Belcika 3 yıl önce Şikayet Et
    bitmisin gardass
    Cevapla
  • sivaslı cengo 3 yıl önce Şikayet Et
    senin yüzünden puan kaybetti gs
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    Senin sol açık değil on numarada oynan lazım. Sol açıkta hem sana hem bize yazık oluyor. Sol açık kondisyonu ve hızı iyi adamların yeri olmalı.
    Cevapla
  • süleyman 3 yıl önce Şikayet Et
    senin kaptan olduğun her takım şampiyon olur arda.
    Cevapla