Okay Yokuşlu için kıran kırana pazarlık

Fatih Terim'in çok istediği Okay Yokuşlu için 1 milyon Euro kiralama ve zorunlu satın alma şeklinde teklif yapan Galatasaray, rakamı artırdı.

Okay Yokuşlu için kıran kırana pazarlık
Okay Yokuşlu için kıran kırana pazarlık
GİRİŞ 11.09.2020 09:44 GÜNCELLEME 11.09.2020 09:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Galatasaray'da rota Okay Yokuşlu'ya çevrildi. Teknik Direktör Fatih Terim'in takımda görmeyi çok istediği milli oyuncu için İspanyol kulübü Celta Vigo'ya 1.5 milyon Euro'luk kiralama teklifi yapıldı. Fatih hocanın 1.5 senedir istediği eski öğrencisi için yönetim bu kez çok ısrarcı. Celta Vigo'ya 1 milyon Euro'luk kiralama teklifi yapan ve zorunlu satın alma önerisi de sunan Cim Bom, İspanyollar'ın tavrı sonrası rakamı yükseltme kararı almıştı

 

 


ZORUNLU SATIN ALMA TEKLİFİ

Sarı Kırmızılı yönetimin ayrıca Okay Yokuşlu için sezon sonunda 4 milyon Euro zorunlu satın alma teklifinde de bulunarak İspanyol kulübünden cevap beklediği öne sürüldü.  İspanyol kulübünün bu gelişmeden sonra Galatasaray'dan düşünmek için süre istediği ortaya çıktı. Bu transferin birkaç gün içinde netlik kazanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

YÖNETİMDEN HOCAYA HEDİYE

Şimdi gözler İspanyollar'ın vereceği cevapta. 2 gündür antrenmanlarda yer almayan ve bireysel çalışan Okay, dün takımla çalıştı. Teknik direktör Fatih Terim, A Milli Takım'dan eski öğrencisini mutlaka takımda görmeyi hedefliyor. Transferde geç kalan yönetim de Okay transferiyle hocanın gönlünü almak istiyor.

YORUMLAR 4
  • Acı ama gerçek 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu Galatasaray'dan bı cacık olmaz
    Cevapla
  • ilginç 3 yıl önce Şikayet Et
    Yurtdışında oynayabilen topçuya almayın kardeşim. Adam mı kalmadı
    Cevapla
  • Dost acı söyler 3 yıl önce Şikayet Et
    Lig başlayacak adamlar uyuyorlar resmen.
    Cevapla
  • Fanatik 3 yıl önce Şikayet Et
    Transferler çok geç kaldı yönetim uyuyormu elinizi çabuk tütün bu ne ya
    Cevapla