Belhanda ve Diagne için teklif geldi

Belhanda ve Diagne için Katar'dan iki takım, üçer milyon Euro önerdi. Sarı-kırmızılı ekip, 2 teklifi de az buldu.

Belhanda ve Diagne için teklif geldi
Belhanda ve Diagne için teklif geldi
GİRİŞ 11.09.2020 09:22 GÜNCELLEME 11.09.2020 09:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Maicon ve Mustafa Kapı'dan gelen 1.6 milyon Euro'nun 675 bin Euro'sunu Etebo'ya harcayan Galatasaray'ın transfer için 975 bin Euro bütçesi kaldı. Okay Yokuşlu için kaynak oluşturmaya çalışan sarı-kırmızılılar satış yapmak zorunda. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve Katar'dan gelen iki teklif yönetimi tatmin etmedi.


KÖŞEYE SIKIŞTILAR!

Katar'dan iki kulübün Younes Belhanda ve Mbaye Diagne için Galatasaray'a 3'er milyon Euro önerdiği ortaya çıktı. Belhanda'ya 10, Diagne'ye 13 milyon Euro bonservis ödeyen sarı-kırmızılılar teklifleri çok düşük bulsa da transfer döneminin kapanmasına 20 gün kaldığı için köşeye sıkıştı.

Adem Büyük'ün ayrılığı sonrası Falcao'yu alternatifsiz bırakmak istemeyen teknik heyet, Diagne'nin kalmasından yana tavır aldı. Belhanda için ise 5 milyon Euro talep etme kararı alındı.

YORUMLAR 9
  • Halk 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu iki kazmayı 10+13=23 milyon € aldık. Yönetim size yazıklar olsun! Zararın neresinden dönülürse kardır. Satın bir an önce !!!
    Cevapla
  • ilker tunagöz 3 yıl önce Şikayet Et
    belhandaya 5 milyonu hatta 6 milyonu verirler ama bizim takım reklam yapacağına futbolcuyu yerin dibine sokuyor değerini düşürüyor zarar eden satışları başkanlar ödesin ...diagne bu sene iyi oynarsa 20..25 milyon bandına fırlar....italyanlar takipte..pazarlamaya bakamayacak yada sırf para kazanma derdinde olan menajerleri kulupten içeri sokmayın zaten artık kulupler kendi menajerini maaş karşılığında yetiştirmeli yada eski futbolcularını devreye sokmalı..bu iş için biçilmiş kaftan drogba dır kulup yıllık güzel bir parayla ..menajerlere peşkeş çekeceğine bu tür uluslar arası yıldızlardan faydalanmalı
    Cevapla
  • DogruSoyler 3 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda için çok iyi bir teklif.. Diagne 3 e verilmez.. Botansiyelini kullanırsa fiyatı baya artar.. kullnamazsa yine 3-4 e satabilirsin..
    Cevapla
  • Hakan 3 yıl önce Şikayet Et
    Normalde belhandaya 3 az ama adam çok yıprandı ben olsam 3'e yollarım. Diagne kalır canavar gibi adam, satsan Türkiye liginde rekor kırmış bir adamın yerini 3'e dolduramazsın zor.
    Cevapla
  • lucifer 3 yıl önce Şikayet Et
    30 golün 18i penaltı canavara bak
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Belhandaya 3 milyon euro cok iyi verin gitsin.kurtulun bu adamdan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle