Babel ve Belhanda kesin yolcu!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Babel ve Belhanda'yı yeni sezonda takımda görmek istemiyor. Yönetim oyuncuların menajeri ile görüşmelere başladı.

Babel ve Belhanda kesin yolcu!
Babel ve Belhanda kesin yolcu!
GİRİŞ 01.08.2020 16:09 GÜNCELLEME 01.08.2020 16:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni sezonda takımda görmek istemediği iki ismi belirlerdi. Bu isimler Belhanda ve Babel.

Sarı-Kırmızılı Yönetim, iki oyuncunun menajeri ile görüşmelere başladı. İdareciler bu ayrılıkların gerçekleşmesi için menajerlere gereken kolaylığı sağlayacak.

DIAGNE İÇİN SADECE CİDDİ TEKLİFLER

Tatilde olan Belhanda ile bazı Arap kulüpleri ilgileniyor. Babel için kulübe gelen resmi bir teklif yok. Belhanda yeni sezonda yıllık 3 milyon 350 bin euro garanti ücret alacak. Babel'in ise yıllık garanti ücreti 2.5 milyon euro. Takımda tutulması beklenen Diagne konusunda ise gelen üst seviyedeki teklifler masaya yatırılacak.

YORUMLAR 8
  • Törkiş eyirlayn 3 yıl önce Şikayet Et
    Babel dediğin adam para için babasını satar. 2.5 milyon eroyu adam enayi mi bırakıp gitsin. O parayı bidaha rüyasında bile göremez. Siz savurun böyle ülkenin paralarını devlet hepinize çökecek merak etmeyin
    Cevapla
  • Osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar o maaşı nereden alacak. Senin isteğinle mi gidecek. Milli takımda tazminatını aldın da bıraktın. Millet enayimi
    Cevapla
  • adıyamanlı ali 3 yıl önce Şikayet Et
    cenk ve babel bjk ye ikili çok iyi anlaşıyorlardı.
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu "süper starları" terim getirmedi mi ? Yaşattıkları kayıplar nasıl telafi edilecek, milletin cebine gözmü dikilecek yine.
    Cevapla
  • 2525 3 yıl önce Şikayet Et
    Belhanda'yı Terim getirmedi.
    Cevapla
  • Rafet 3 yıl önce Şikayet Et
    Diagne süper adam abi oturun kulağını çekin adam edin disiplinsizlik yaparsa büyük para cezası alacağını söyleyin bu kadar basit. Bu sezon diagne olsaydı bence şampiyonduk. Babel’i serbest bırakın belhandayı alana Babel hediye deyin
    Cevapla
  • Aga 3 yıl önce Şikayet Et
    Ciddi ciddi doğru söylüyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle