Rıdvan Dilmen'den tepki! 'Galatasaray'ın günahı ne?'

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın 5. sıra için çekiştiği Alanyaspor ile aynı saatte oynamamasına tepki gösterdi.

Rıdvan Dilmen'den tepki! 'Galatasaray'ın günahı ne?'
Rıdvan Dilmen'den tepki! 'Galatasaray'ın günahı ne?'
GİRİŞ 25.07.2020 00:40 GÜNCELLEME 25.07.2020 00:41
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Galatasaray ile sıralamada çekişmede olan Alanyaspor'un maçının da aynı gün olması gerektiğini vurgulayan Rıdvan Dilmen, "Alanya'nın da bugün oynaması gerekiyordu, neden böyle yaptılar, anlamadım. Galatasaray ile Alanya'nın aynı gün, aynı saatte oynaması gerekiyordu. 5. sıra için bir çekişme var. Bugün Galatasaray kazandı diyelim. Alanyaspor puan farkını kapatamayacağı için rotasyon kadrosu yapacaktı kupa maçı için. Galatasaray'ın günahı ne, neden aynı saatte oynatmıyorsun." ifadelerini kullandı.

 

 

"EMRE AKBABA'NIN VÜCUDU TAŞIMADI"

Emre Akbaba'nın sakatlığı için konuşan yorumcu, "Sakatlıktan döndükten sonra form tutmaya başlayan Emre Akbaba'nın adale sakatlığı, yorgunluktan. Vücut taşımadı. Uzun süre oynamamıştı, toparlıyordu ama sıcak, maç... Üst üste geldi." ifadelerini kullandı.

 

 

"BU KADAR RAHATINI GÖRMEDİM"

Galatasaray'ın oyun disiplininden uzak olduğunu belirten Dilmen, "Galatasaray gibi kulüplerin şampiyonluktan koptuktan sonra coşkusu bu kadar olur. Galatasaray'ın antrenman maçında dahi ceza sahasına bu kadar rahat oyuncu soktuğunu görmedim. Antalyaspor oyuncusu topu alıyor, kafayı kaldırıyor, rakip yok." dedi.

"GALATASARAY'IN PENALTISI VERİLMEDİ"

Belhanda'nın yerde kaldığı ve penaltı beklediği pozisyonu da yorumlayan Dilmen, "VAR'da olsam, 'Hocam sen bir gel' derim. Temas var. VAR'a gidip verse, hiçbir orta hakeme 'Bunu niye görmedin' diyemem. Birincisi düşüş şekli, bir de Belhanda'nın CV'si, 'Burak Yılmaz gibi atmıştır kendini' denebilirdi. VAR çağırdığı zaman penaltı vermesi gerekiyordu, VAR penaltısı bu. VAR olmasa, 'Hakem göremedi' diyebilirdik, biz de görmedik." diye konuştu.

YORUMLAR 19
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek kaldığımız yerden devam 1 2 3 4 Aşkım Şampiyon♡♡♡♡
    Cevapla
  • Mehmet çay 3 yıl önce Şikayet Et
    Şike yapılmiş ve sahaya yansımamıştır
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Lig bitti nerdeydin bu zamana kadar.Birak yalakalik yapmayi.Başakşehir şampiyon oldu hepiniz muradiniza erdiniz.Ts ye ayrica tesekkur ederim.Elinden geleni yapti sampiyon olmamak icin.Sivas ve bjk yener.Bugun Kayseri yener Ts 3.olur..o da averajla Bjk ye ustun oldugu icin
    Cevapla
  • Lvnt 3 yıl önce Şikayet Et
    Laf olsun şimdiye kadar nerdeydin
    Cevapla
  • cafer c 3 yıl önce Şikayet Et
    Hep aynı yerdeydi,görmek isteyene...Her zaman dosdoğru ve dimdik!
    Cevapla
  • Anatolia 3 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyonluk maçı sanki, 5.lik ne ya, çıksınlar oynasinlar, onun bunun sonucunu bekleyecek siralamami bu, Galatasaray her maça kazanmak için çıkar.Ridvan bir zaman TFF için kulis yaptı hidayetin yanından ayrılmadı olmadı şimdi saçmalamaya devam ediyor
    Cevapla
  • cafer c 3 yıl önce Şikayet Et
    En azından hadsiz değil ya...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle