Arda Turan'dan dikkat çeken G.Saray paylaşımı

Galatasaray'ın eski kaptanı Arda Turan, Instagram hesabından Galatasaray formalı bir fotoğraf paylaştı.

Arda Turan'dan dikkat çeken G.Saray paylaşımı
Arda Turan'dan dikkat çeken G.Saray paylaşımı
GİRİŞ 18.07.2020 00:48 GÜNCELLEME 18.07.2020 00:48
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Arda Turan, kişisel Instagram hesabında Galatasaray forması ile gol sevinci yaşadığı bir kareyi hikaye bölümünden paylaşarak "Çok şükür bana bir ömür yeter" sözlerini kullandı.

Galatasaray kulübü Arda Turan'ın transferi konusunda Başkan Mustafa Cengiz ile Fatih Terim'in görüşme yaptığı haberlerini şu sözlerle yalanlamıştı: "Başkanımız Mustafa Cengiz ile Teknik Direktörümüz Fatih Terim'in bir toplantı yaptığı ve profesyonel futbolcu Arda Turan'ın kulübümüze transferi hakkında görüştüğüne dair yapılan haber tamamen hayal ürünü olup, söz konusu haberde ifade edildiği gibi bir toplantı ve transfer konuşması gerçekleşmemiştir."

İşte Arda Turan'ın paylaştığı o kare:


 

 

 

YORUMLAR 27
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir şark kurnazı .... sen git deden yaşındaki adamı dövmeye çalış sonra bana bu yeter şu yeter .... türk futbolunda yeriniz olmaması gerek ...
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu ardaya büyük oyun oynanıyor yazık kendi vatan evladına yapılan, inanın ne Galatasaray nd fenerliyim sadece milli takımı tutsn bir gurbetçi vatanseverim ama kendi milletimden okan milliyetçi gençlerin busekilde olmasi beni üzüyor.
    Cevapla
  • Kızıl elma 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda on tane feguli belhanda eder bu başkanın ardadan dolayı bir karın ağrısı var el âlemin çürük mallarına milyonlar dök hakiki evladına el muamelesi yap bir an önce bu takımın başından çek git
    Cevapla
  • Metin 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun sarı kırmızı
    Cevapla
  • Burak 3 yıl önce Şikayet Et
    Arda bu takımın değeridir. Hata yapar affedilir. Seyirci de hiç bişey demez. Başka takımlarda çakma kariyerli bir çok futbolcu baştacı edilirken ardanın dönmemesi ayıp olur. Bu arada bu yönetim kaç senedir selçuğa yattığı yerden para veriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle