17'lik Emin Bayram'dan 'penaltı' yorumu!

Galatasaray'ın genç stoperi Emin Bayram, Ankaragücü maçı sonrasında konuştu.

17'lik Emin Bayram'dan 'penaltı' yorumu!
17'lik Emin Bayram'dan 'penaltı' yorumu!
GİRİŞ 12.07.2020 21:35 GÜNCELLEME 12.07.2020 21:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Ankaragücü maçında teknik direktör Fatih Terim'den ilk 11'de sürprizler geldi. Ahmet Çalık'ı kulübeye çeken Fatih Terim, Ankaragücü karşısında sahaya 17 yaşındaki Emin Bayram'ı kaptan olarak sürdü.

Galatasaray'ın Başakşehir ile oynadığı maçta oyuna sonradan giren ve gösterdiği başarılı performansla başta Fatih Terim olmak üzere spor otoritelerinden de tam puan alan Emin Bayram, bu sezon ilk kez bir Süper Lig maçında ilk 11'de sahaya çıktı. Emin daha önce de Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile oynadığı maça ilk 11'de başlamıştı.

 

 

Emin Bayram, U16 takımından direkt olarak A Takım'a yükseldi ve Fatih Terim'in beğenisiyle aylardır antrenmanlara çıkıyor. Kasım 2019'da kendisiyle profesyonel sözleşme imzalandı. Ve bu kontrat gereğince 7.500 TL maaş, ve maç başına ise 10.000 TL kazanıyor.

Futbol dünyasında idol olarak belirlediği isimlerden bahseden Emin Bayram, "Van Dijk'ı, Ramos'u ve ayrıca Ozan Kabak ağabeyi örnek alıyorum." ifadelerini kullandı.

 

 

EMİN BAYRAM'IN SÖZLERİ;

"Öncelikle hocama teşekkür ediyorum, bana kaptanlık şansı verdi. Elimden geleni yapmaya çalıştım ancak gol de beninm hatamdan dolayı oldu; penaltı yaptırdım. Hocam bana formayı verdi; ben de hata yaptım ama bunun telafisini yapmaya çalışacağım"

FATİH TERİM'İN EMİN AÇIKLAMASI

"Emin Bayram 9 yaşında Galatasaray'a geldi ve ben bugün ona bugün kaptanlık sırası sende dedim bu kimseyen bir mesaj değil de Emin'a bir mesajdı. Bugün kendisi için talihsiz bi gün olabilir ama ona tölerans gösterebilecek bir camiaya sahip. Bir mesajım yok, Donk sakatlandı ve Emin oynadı"

YORUMLAR 7
  • mücahit 3 yıl önce Şikayet Et
    simdilik bant koluna ağır geldi. sistemli ve sıkı çalışırsa 2-3 yıl sonra ancak kıvamını bulabilir
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 3 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hocaaaaaa, yeter artık duy sesimizi, Alt yapıdan ve genç transferlerle birlikte aç bir takım kur artık. Falcao gibi doymuşlar istemiyoruz.
    Cevapla
  • OFLU 3 yıl önce Şikayet Et
    nasılsa hesap soran yok imparator ya ,,,,,,hani koskoca camiaydınız ,,,,,ama ya tutarsa ,,,,,,tutarsa işte imparator ,,,,,,milletin kanını emin bakalım nereye kadar ,,,,,,
    Cevapla
  • Telefoncu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitik bir takim en azindan geclere sans tanimak guzel birsey turk fulbolu bitik.ama alttan iyi oyuncular geliyor insallah
    Cevapla
  • Telefoncu 3 yıl önce Şikayet Et
    Bitik bir takim en azindan geclere sans tanimak guzel birsey turk fulbolu bitik.ama alttan iyi oyuncular geliyor insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle