Galatasaray'ın Alanyaspor kadrosu belli oldu! Falcao...

Galatasaray'ın Alanyaspor maçı kamp kadrosu belli oldu. Sakatlığı devam eden Kolombiyalı golcü Falcao ve Mario Lemina kafilede yer almadı.

Galatasaray'ın Alanyaspor kadrosu belli oldu! Falcao...
Galatasaray'ın Alanyaspor kadrosu belli oldu! Falcao...
GİRİŞ 07.07.2020 14:55 GÜNCELLEME 07.07.2020 14:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Süper Lig'in 31'inci haftasında yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maç öncesi hazırlıklarını tamamladı.

 

 

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah saatlerinde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde dar alanda pas çalışması üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma yapıldı.

İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

 

 

Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor maçı için bugün saat 16.00'da özel bir uçuşla Alanya'ya hareket ederek karşılaşma öncesi kampa girecek.

Galatasaray'ın Alanyaspor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: 

"Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık, Jean-Micheal Seri, Adem Büyük, Selçuk İnan, Younes Belhanda, Martin Linnes, Ryan Donk, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Emre Akbaba, Jimmy Durmaz, Mariano Ferreira, Jesse Sekidika, Okan Kocuk, Emin Bayram, Marcao Teixeira, Taylan Antalyalı, Berk Balaban."

YORUMLAR 6
  • bekir 3 yıl önce Şikayet Et
    yaprak dökümü gibi oldu bir bir sakatlanıyorlar kart cezası alıyorlar
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    PARAou baska birsey degil
    Cevapla
  • Yakut 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar imzayı attıktan sonra yan gelip yatıyorlar. Yöneticiler paraları savuruyorlar. Türkiyede sanki para bitmeyecek gibi. Sonra da yardım edin diye el açıyorlar. Birçok gariban da yardım edeceğim diye uğraşıyor. Yazık. Birileri buna dur demeli.
    Cevapla
  • Keşanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu adamlara verilen paralara yazık... Ah yönetim ah... babanızın malı gibi para saçıyorsunuz. Kendi şirketlerinizde 5 kuruş zarar etseniz kıyameti koparırsınız. Burda saç paraları.. GS nin parası deniz yemeyen ...... muhabbeti
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Niye gitmemiş ki zaten yatıyor gitmişken orada kalır dı.
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu sıcakta havaalanında uçak bekle stada otobüsle git gel ne gerek var. Havuzlu evlerinde ayaklarını uzatarak oturmak varken.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle