Muslera: Dualarım onlarla beraber!

Süper Lig'in 27. haftasında Çaykur Rizespor maçında yaşadığı sakatlık sebebiyle ameliyat edilen kaleci Fernando Muslera, GS TV'ye açıklamada bulundu.

Muslera: Dualarım onlarla beraber!
Muslera: Dualarım onlarla beraber!
GİRİŞ 19.06.2020 18:56 GÜNCELLEME 19.06.2020 18:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Hastaneden taburcu olmasının ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'nde arkadaşlarını ziyaret eden Fernando Muslera, "Bu zamana kadar gösterdikleri ilgiden dolayı Liv Hospital'a çok teşekkür ediyorum. Bugün buraya, antrenmana gelmemin en büyük sebebi bir kaptan olarak takımıma mesaj vermek, onların yanında olduğumu göstermek, onların benim yanımda olduğumu görmeleri. Sonuna kadar takımımı destekleyeceğim. Yüzde yüz bütün kalbim, dualarım onlarla beraber. Onların ellerinden gelenin en iyisini yapıp, müzemize bir kupa daha kazandıracaklarından şüphem yok." ifadelerini kullandı.

 

 

Muslera, yaşadığı zorlu süreçte birçok takımın sporcu ve taraftarından aldığı destek mesajlarının kendisine güç verdiğini de aktardı.

 

 

YORUMLAR 5
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu haliyle oynasan bunlardan iyi oynarsın penaltıda kaleciden dönem topa ahmet Çalık yetişemedi diye kızıyorlar arkadaş ötekiler bir adım dahi atmıyor lemina onyekuru hızlı adamlar çevik adamlar ahmetten evvel onlar hamle yapmalı ama adamlar kafalarında ligi bitirmiş günah keçisi hazır nasılsa vurun abalıya
    Cevapla
  • Kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    GS bı tarafa sen bi tarafa MUSLERA adam sın adam
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün maçlar senin için MUSLERA ♡♡♡♡
    Cevapla
  • Egeli 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun muslera
    Cevapla
  • Oğuz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir Trabzon lu olarak çok üzüldüm.. bazı futbolcular vardır giydikleri formanın rengine bakmadan sevilir yada saygı duyulur ... Ben sahada işini yapan futboldan başka şey düşünmeyen yani çirkef olmayan adama saygı duyarim ... Cabuk iyles kardesim
    Cevapla