Muslera: Türkiye'de sağlık sistemi harika

Bacağındaki iki kırık nedeniyle bıçak altına yatan Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera, Türkiye'deki sağlık sistemine övgüler yağdırdı.

Muslera: Türkiye'de sağlık sistemi harika
Muslera: Türkiye'de sağlık sistemi harika
GİRİŞ 17.06.2020 11:41 GÜNCELLEME 17.06.2020 12:00
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Ameliyat olan Fernando Muslera, ülkesinin basınına konuştu. G.Saray'ın 34 yaşındaki başarılı file bekçisi Türkiye'deki sağlık sistemi nedeniyle emin ellerde olduğuna vurgu yapıp övgüler yağdırdı.

Cimbom'daki 9. sezonunu yaşayan Muslera, bacağının kırıldığı pozisyonda ofsayt olmasının kendisini daha da çok üzdüğünün altını da çizip şöyle devam etti:

"EMİN ELLERDEYİM"

"Emin  ellerde olduğumu biliyorum. Türkiye'de sağlık sistemi harika. Yaklaşık 2 saat süren bir operasyondu. Umarım her şey yolunda gider ve mümkün olan en kısa sürede sahalara dönebilirim. Beni en çok kızdıran şey, yaşadığım sakatlık ofsayt olan bir pozisyonda gelişti. Ancak yeni kurallara göre pozisyon bitene kadar devam edilmeli. Aksi halde rakiple girdiğimiz mücadele her maçta yaşanabilen durum."

EŞİNDEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

34. yaşına bastığı gün ameliyat olan Fernando Muslera'ya eşi Patricia Callero sürpriz bir doğum günü yaptı. Hastaneye elinde '34' yazılı balonlarla gelen ve bir de pasta alan Callero, eşine de üzerinde 'mutlu yıllar' yazan gözlük taktırdı.

BAKAN'DAN TELEFON

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Fernando Muslera'yı telefonla arayarak 'geçmiş olsun' temennisinde bulundu.

Galatasaray, Fernando Muslera olmadan çıkacağı 7 maça hazırlanıyor. Çaykur Rizespor maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle en az 6 ay sahalardan uzak kalacak Uruguaylı kaleciden sonra Okan Kocuk'u zor bir görev bekliyor.

Sarı kırmızılıların Süper Lig'de oynayacağı kritik karşılaşmalarda ve şampiyonluk yolunda direkt rakibi olduğu Trabzonspor ve Medipol Başakşehir mücadelelerinde kaleyi Okan Kocuk koruyacak. Sezon başında Bursaspor'dan bedelsiz olarak transfer edilen Okan, 6 resmi maçta görev yaptı. 24 yaşındaki kaleci, Ziraat Türkiye Kupası'nda şans bulduğu 4 mücadelede kalesinde 6 gol gördü. Süper Lig'de forma giydiği 2 maçta 156 dakika sahada kalan Okan, 3 gole engel olamadı. Muslera'sız dönemde Okan Kocuk'un yedeği Berk Balaban olacak. 

 

 

YORUMLAR 35
  • Cucumber 3 yıl önce Şikayet Et
    Şu ülkemizin gerçekten bazı şelyleri kötü ama bazı şeyleri de gerçekten çok iyi. Diğer bir çok ülkede sağlık hastahaneleri hep özel ve para babası gibi. Hayırlısı ney ise o olsun ... EVDEKAL alalım sağlıklıca kalalım ve kurallara uyalım...
    Cevapla
  • Vatan 3 yıl önce Şikayet Et
    O parayla sağlık hizmeti heryerde güzel olur.bazi doktorlar daha böbrekteki taşı göremiyo
    Cevapla
  • İsviçreli 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi kötüleme kardeşim! Ben İsviçre de yaşıyorum, çok büyük paraylada Türkiyedeki hizmeti alamazsın burda! Bunu bil istedim. Selamlar
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Valla bi iyileşte ÇAYA gelelim. MUSLERA♡ASLAN
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Kupalara layıksın Sen şanlı Galatasaray♡
    Cevapla
  • enes 3 yıl önce Şikayet Et
    kk ile avanesi duymasın buna gs camiasıda dahil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle