Galatasaray'ın Rize kâbusu! Emre Akbaba ve Muslera

Çaykur Didi Stadyumu Galatasaray'a uğurlu gelmiyor. Geçtiğimiz sezon Rize deplasmanında Emre Akbaba'nın ayağının kırılmasıyla yıkılan Galatasaray, şimdi de Fernando Muslera'nın sakatlanmasıyla sarsıldı.

Galatasaray'ın Rize kâbusu! Emre Akbaba ve Muslera
Galatasaray'ın Rize kâbusu! Emre Akbaba ve Muslera
GİRİŞ 15.06.2020 00:07 GÜNCELLEME 15.06.2020 00:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz sezonun 32. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olan Galatasaray, şampiyonluk yolunda hayati bir 3 puanı hanesine yazdırırken, Emre Akbaba'nın ayağının kırılmasıyla yıkılmıştı. En formda döneminde sakatlanan hemen ameliyata alınmış ve yaklaşık 1 sene futboldan uzak kalmıştı.



Coronavirüs nedeniyle ertelenen Süper Lig'e Rize deplasmanında dönen Sarı Kırmızılı ekip, takımın en önemli ismini Rize'de kaybetti.

 

 

MUSLERA ACILAR İÇİNDE KALDI

15. dakikada Skoda ile çarpışan ve acılar içerisinde yerde kalan Muslera, hastaneye götürüldü. Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, takımın en önemli isminin durumunu merak dolu gözlerle takip ederken çekilecek MR'ın ardından Muslera'nın durumu belli olacak.

 

 

YORUMLAR 4
  • ibrahim 3 yıl önce Şikayet Et
    Rize'de çalınan şampiyonluk vardı. Şampiyonluğu Gsye vermişlerdi. O yüzden bir şeyler ters gidiyor olabilir mi?
    Cevapla
  • Ferdi 3 yıl önce Şikayet Et
    Tesadüf değil kasıtlı bu kadar sertliğin futbolda yeri yok bu insanlar sizin meslektaşınız yazık çok yazık
    Cevapla
  • lubkam fusuy 3 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki Galatasarayın Rize deplasmanında kemik kıran her zaman yedekte bekliyor. Yeni sene GS, Rize ligde kalırsa ki inşaallah kalmaz perişan olur, deplasmana gitmesin. Hiç olmazsa oyuncu korunur. Bu oyuncunun hayatı perişan oluyor, bu oyuncuya klüp bir sürü para ödüyor. Ayağı kıran, sakatlayan iki futbolcuya da kırmızı değil sarı kart bile yok. Hangi futbolcu ayak kırıyorsa ayağı kırılan futbolcunun parasını klüp yerine o futbolcu ödesin.
    Cevapla
  • Aslan 3 yıl önce Şikayet Et
    Muslera adama giriyor bodozlama penaltı ve kırmızı.
    Cevapla