Fatih Terim'den Muslera ve Andone yorumu!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Rizespor'a 2-0 mağlup oldukları mücadelenin ardından şampiyonluk yarışı için konuştu.

Fatih Terim'den Muslera ve Andone yorumu!
Fatih Terim'den Muslera ve Andone yorumu!
GİRİŞ 15.06.2020 00:02 GÜNCELLEME 15.06.2020 00:02
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Süper Lig'in 27'nci haftasında Çaykur Rizespor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, müsabakanın ardından yayıncı kuruluşa konuştu.

 

 

Geçtiğimiz sezon Emre Akbaba'nın olduğu gibi Muslera'nın da sakatlandığını hatırlatan Terim, şu ifadeleri kullandı:

"Maalesef Emre Akbaba gibi, aşağı yukarı aynı yerden Muslera'nın kırığı oldu. Andone de diz bağlarında sıkıntı yaşadı. Muslera ve Andone çok önemli kayıplar. Bu kuralın (Ofsayt şüphesi olan pozisyonda devam oyunu ettirme) en ağır darbesini yiyenlerden birisi Muslera. Kabul ediyorum kural 'Oynat, devam' diyor ama bir futbolcu net olarak ofsayt olduktan sonra 18'in içinde ayağına müdahale etmesine müsaade etme. Kural oynat diyor da nereye kadar, kırılıncaya kadar mı? Maçın önüne geçti bunlar. İyi oynamadığımız bir gün olarak söyleyebiliriz, Rizespor'u tebrik ederim. Penaltı var mıydı, yok muydu, bizimki olur muydu, olmaz mıydı, artık bunu otoriteler değerlendirecektir. İyi oynamadık, Rizespor daha iyi mücadele etti ve savaştı. Bugün bazı şeylere ister tesadüf, ister şanssızlık deyin, yaşanmaması istenen şeylerdi. Çok üzgünüz. Donk cezalı, Adem cezalı. 4 tane oyuncu eksilttik. Bugün çok iyi oynayan, çok iyi mücadele eden bir Galatasaray hocası olarak konuşmak isterdim. Bu benimle oyuncularım arasındaki konu ama sahadaki olaylar farklı. Hoşuma gitmedi, beğenmedim. Kalan maçlarımızda pes etmeyeceğiz, elimizden geleni yapacağız. Beklemediğimiz, istemediğimiz bir yol kazası. Rizespor'un iyi mücadelesini tekrar tebrik ediyorum."

 

 

YORUMLAR 27
  • Halk 3 yıl önce Şikayet Et
    Galatasaray maalesef çok kötü bir oyun sergiledi.İlk yarı pozisyonu yok.Ama hakemin bariz hatalar yaparak maçın sonucuna tesir ettiğini düşünüyorum...Verilen, verilmeyen penaltılar,verilen ve verilmeyen kartlar...Bu arada Galatasaray da ciddi bir revizyon şart.Ahmet Çalıktan başlamak üzere...
    Cevapla
  • uopğ 3 yıl önce Şikayet Et
    FT'nin olduğu yerde daha çok oyuncu sakatlanır, adam murat 124 ayarındaki oyuncuyu mersedes gibi kullanmaya kalkıyor, her yıl takım revire dönüyor, bir spor yazarı çıkıp da bunları yazamıyor, bir araştıtın terimin çalıştığı takımlarda oyuncular kaç maç kaçırmış, dünya ve Türkiye ortalaması kaç?
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Felipe'nin kurtarışı geldi aklıma ASLAN♡
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Keşke Felipe burda olsaydı...
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 3 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Fatih hocam, alt yapıdan gençler ve yurt dışından genç Türk çocuklar, birde yurt dışından gelecek vaat eden gençler. Bunlar ile takım kuralım lütfen. GS ın olmayan parasını falcao gibi adamlara yedirmeyelim artık. Lütfen yeni ve genç kadro.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle