Sürpriz Gökhan Gönül kararı! Veto yedi

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, yönetimin gündemine getirilen 35 yaşındaki Gökhan Gönül'ün transferini veto etti.

Sürpriz Gökhan Gönül kararı! Veto yedi
Sürpriz Gökhan Gönül kararı! Veto yedi
GİRİŞ 11.05.2020 14:29 GÜNCELLEME 11.05.2020 14:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bir yandan Süper Lig'in kaldığı yerden devam etmesi için yoğun bir çaba harcanırken; diğer bir yandan da gelecek sezonun planlamaları belirli ekonomik ölçüler çerçevesinde yapılıyor.

Gelecek sezon 9 futbolcusu ile kesin olarak yollarını ayıracak olan Galatasaray, maaş indirimini kabul etmeyen yıldız futbolcularına da ayrılık için kolaylık sağlayacak.

MENAJERLER ÖNERDİ

Takımda sağ bek pozisyonunda oynayabilen Mariano, Linnes ve Şener Özbayraklı ile yollarını ayıracak olan Galatasaray'da Gökhan Gönül ismi menajerler tarafından sarı-kırmızılı yönetime sunuldu.

GÖKHAN GÖNÜL TRANSFERİNİ VETO ETTİ

Beşiktaş ile olan sözleşmesi bitecek olan Gökhan Gönül'ün transferi için gelen öneriyi değerlendirmeye alan sarı-kırmızılı yönetim, tecrübeli futbolcunun ismini Fatih Terim'in önüne getirdi.

Gökhan Gönül'ü A Milli Takım'a kazandıran Fatih Terim, gelecek sezon için transfer stratejilerini "gelecek vaad eden potansiyelli genç futbolcular" üzerine kurduğunu ileterek 35 yaşındaki Gökhan Gönül'ün transferini veto etti.

Fatih Terim'in vetosunun ardından Galatasaray açısından Gökhan Gönül'ün transfer defteri de açılmadan kapandı.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 10
  • GS'Li 3 yıl önce Şikayet Et
    Hala bırakamadılar bu kafayı, 35 yaşına gelen kenara çekilir gençlerin yolunu açar. Ne cevherler var tüm takımlarımıza güç katacak, gençlere şans verin artık ey kulüpler, sporcu yada zengin çocuklarına değil!
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Dalga mı geçiyorsunuz? 33 lük marianoyu beğenmiyoruz yılda 15 20 maç kaldıramayan adamı takımda istiyoruz. Menejer oyunları.
    Cevapla
  • İlkay çapar 3 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan fenerden nasıl kaçtın şimdi 35 yaşında kaldın kapıda şimdi geri dönmeye can atıyorsun, fenerbahçe ona vereceğin parayı bir gençe ver o oynasın birakınbu kart gökhan la, caneri
    Cevapla
  • Cann 3 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan Gönül aylar önce futbolu Beşiktaş'ta bırakacağını açıkladı sen neyin kafasını yaşıyorsun fenere gitmek istemiyor ki
    Cevapla
  • Turan 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu oyuncuyu FB den ayıran gs lobisidir
    Cevapla
  • Anadolu 3 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşında adama 3 buyuk takıma öneriliyor sırf fiyat artırmak için..alttan genç futbolcu alsana geri zekalımisiniz ondan sonra battık bittik yetişin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle