'6 milyon euro'yu veren Diagne'yi alır'

Galatasaray yönetimi, Mbaye Diagne'nin piyasa değeri hızla eriyince menajerine '6 milyon avro'yu veren alır' bilgisini iletti.

'6 milyon euro'yu veren Diagne'yi alır'
'6 milyon euro'yu veren Diagne'yi alır'
GİRİŞ 08.05.2020 14:04 GÜNCELLEME 08.05.2020 14:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Galatasaray, geçtiğimiz sezon 10 milyon avro gibi yüksek bir bonservis bedeli ödeyerek Kasımpaşa'dan Mbaye Diagne'yi renklerine katmıştı. Transfer döneminin bitimine yakın Radamel Falcao alınınca, Senegalli de Brugge'a kiralanmıştı. Sarı-kırmızılıların amacı, Diagne'nin Avrupa'da kendisini göstererek 'piyasa' yapmasıydı. Ancak sarı-kırmızılıların Diagne hesabı tutmadı.

 

 

28 yaşındaki yıldız oyuncu Belçika'da kendini gösteremediği gibi, kadro dışı bırakıldı. Formasından uzak kaldığı bu dönemde de piyasa değeri hızla düştü. Önceki piyasa değeri 9 milyon avro olan Diagne'nin güncel piyasa değeri transfermarkt verilerine göre 4,5 milyon avroya kadar geriledi.

KASAYI RAHATLATACAKLAR

 

 

Sarı-kırmızılılar golcü oyuncusunu bu dönemden önce 10 milyon avronun altına satmama, belki bir sezon daha kiralama düşüncesindeydi. Ancak hem koronavirüs sebebiyle futbol dünyasında oluşan maddi darboğaz hem de Diagne'nin piyasa değerinin düşmesi Aslan'ın planlarını değiştirmesine sebep oldu.

Galatasaray yönetimi, daha önce 10 milyon avronun üzerinde bir rakama satmayı hayal ettiği Diagne'nin piyasa değeri hızla eriyince menajerine "6 milyon avro veren alır" bilgisini iletti. Sarı-kırmızılılar Diagne'yi satarak hem az da olsa para kazanacak, hem de oyuncunun 2 milyon 350 bin avro olan yıllık ücretinden kurtulacak.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 8
  • alia 3 yıl önce Şikayet Et
    lig oynansın şampiyon olun bu arada topçuların yarısı sakatlansın yarısı da corona olsun,şampiyonluk piriminin gözünü patlatırsınız artıkşampiyonlar ligine katılıp geri dönme parası da kaymak olur
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    TERİM in elinde patladı.
    Cevapla
  • Afk 3 yıl önce Şikayet Et
    Ona kimse para vermez üstüne para isterler.
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    6milyon değil 600 bin veren olmaz buna. Bonservisini eline verin gitsin diyeceğim ama Onuda kabul etmez sözleşmesi iyi.
    Cevapla
  • Şems 3 yıl önce Şikayet Et
    Üste para verip kurtulmaya çalışın. Yoksa başınıza bela olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle