Falcao net konuştu! 'Türkiye'de çok mutluyum'

Galatasaray'ın Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao, ESPN'e bir röportaj verdi ve evdeki karantina günlerinden bahsederken, yaşadıklarını anlattı ve ülkesindeki futbolun gelişimine dikkat çekti.

Falcao net konuştu! 'Türkiye'de çok mutluyum'
Falcao net konuştu! 'Türkiye'de çok mutluyum'
GİRİŞ 06.05.2020 08:26 GÜNCELLEME 06.05.2020 08:30

Türkçe'yi öğrenmeye çalıştığını ancak zorlandığını belirten yıldız oyuncu, "Türkiye'de dil çok zor, çok karışık. Muslera beni etkiliyor o yüzden, Türkçe konuşabiliyor. Bir kelime öğreniyorsun ancak bir şeyler öğrenmek uzun zaman alıyor. İngilizce iletişim kuruyorum." dedi.

 

 

"BURADA ÇOK MUTLUYUM"

Transfer dedikodularına da yanıt veren Radamel Falcao, "Dışarı çıktığında insanların seni fark etmemesi mümkün değil. Arjantin'de olduğu gibi taraftarlar çok tutkulu. Ben şu anda Türkiye'de çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

 

 

"MUTFAK ANLAMINDA ÖĞRETİCİ OLDU"

"Dünyadaki birçok insanın yaşadıklarını yaşıyoruz evde. Ailemle, kızlarımla birlikte zaman geçiriyorum ki biz futbolcuların çok alışık olduğu bir şey değil bu. Şu anda her erkeğin olduğu gibi, daha önce olmayan görevlerim var ve farklı alanlarda yardımcı oluyorum. Özel bir zaman geçiriyoruz, bir şeyler paylaşıyoruz, birbirimizi daha iyi tanıyoruz. Benim için mutfak ve temizlik anlamında da öğretici bir zaman oldu bu ara."

"KOLOMBİYA FUTBOLU GELİŞİYOR"

"Kolombiya futbolu gelişiyor, daha iyiye gidiyor. Oyuncuları nasıl olduklarını görebilirsiniz. Daha önceleri Brezilya ve Arjantin'e bakıp, onlara hayran oluyorduk ancak şu anda Avrupa'da oynayan birçok oyuncumuz var. Elit futbol seviyesinde oynuyorlar. Bence zamanla daha iyi oyuncular olacak, sadece kendimizi biraz daha geliştirmemiz gerekiyor."

Öte yandan tecrübeli oyuncu Radamel Falcao, ülkesi Kolombiya'da koronavirüs krizi sırasında zorluk yaşayan ailelere dağıtılmak üzere 296 kolilik gıda pekedi bağışladı.