Diagne Belçika'da olay oldu! 'Sokağa atamazsınız'

Club Brugge'de performansı ile tartışma konusu olan ve kısa süre sonra kadro dışı kalan Galatasaray futbolcusu Mbaye Diagne bu kez saha dışında da olay oldu.

Diagne Belçika'da olay oldu! 'Sokağa atamazsınız'
Diagne Belçika'da olay oldu! 'Sokağa atamazsınız'
GİRİŞ 04.05.2020 16:59 GÜNCELLEME 04.05.2020 16:59
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın Club Brugge'ye kiralık olarak gönderdiği Mbaye Diagne, evi ile ilgili sorunlar nedeniyle olay oldu.

 

 

KİRALIK EVİNDEN ÇIKMIYOR

Belçika'nın Knokke-Heist şehrinde kiralık olarak kaldığı evden çıkarılmak istenen Diagne, evden çıkmayı reddediyor. Çıkarma sebebi olarak ise, kiralık sözleşmesinin sona ermesi ve yarattığı gürültü gösteriliyor.

 

 

KONTRATI 30 NİSAN'DA BİTTİ

Sorun yaratmaya korona salgını sırasında da devam eden Diagne'nin Club Brugge ile olan sözleşmesi Haziran'da sona eriyor. Senegalli'nin geçici olarak kiraladığı villasının sözleşmesi ise 30 Nisan'da sona erdi.

YENİ KİRACILARA ENGEL OLDU

Diagne, ev sahibine büyük sorunlar çıkarıyor. Diagne'nin ev sahibi 1 Mayıs itibaren geçerli olacak şekilde yeni kiracıları ile sözleşme imzaladı. Mbaye Diagne, evden çıkmama nedeni olarak korona krizini gösteriyor.

KONTRATI YENİDEN DÜZENLENDİ

Paris'te yaşanan ve ceza ile sona eren olay sonrasında, Diagne'nin Mart sonunda evi terk etmesi gerekiyordu. Ekim 2019 ve Ekim 2020 arasındaki kontratı yeniden düzenlenen forvet oyuncusu, transfer döneminin kapalı olması nedeniyle ne Galatasaray'a dönebildi ne de başka bir takımla anlaşabildi.

TEHDİT ETTİ VE EŞİNE MESAJLAR ATTI

Mart sonunda ülkeden ayrılamaması nedeniyle Nisan sonuna kadar süre verilen Diagne, ev sahibine zarar vermeye devam etti. 28 yaşındaki forvetin verdiği zararlar arasında ev sahibini telefonla tehdit etmek ve eşine mesaj atmak da var. Ev sahibi, sürenin dolmasına rağmen Diagne'nin en kısa sürede toparlanıp gitmesini umuyor.

"ÇOCUKLARINI SOKAĞA ATAMAZSINIZ"

Diagne'nin avukatı Sebastien Ledure ise, oyuncunun evden çıkmama hakkı olduğunu savundu. Ledure yaptığı açıklamada; "Koronavirüs salgını nedeniyle, eşinin yaşadığı İtalya'ya ya da ülkesi Senegal'e gidemez. Bu durumda evi terketme şansı olmayan birisi ile karşı karşıyayız. Dönmeyi o da isteyecektir. Diagne'nin 2 küçük çocuğu var. Bugünden yarına o çocukları sokağa atamazsınız. Bazı kurallar var. Hükümet, Temmuz ayına kadar kiracıların çıkarılmasının mümkün olmadığını belirten bir kararname yayımladı. Görünüşe göre Diagne, bu kurallara uyulmayacağını düşünün bir ev sahibiyle uğraşıyor." dedi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • Bize ne 3 yıl önce Şikayet Et
    Haklı çıkmaz
    Cevapla