Bafetimbi Gomis'in kuzeninden Galatasaray sinyali!

Galatasaray'da bir sezon oynayan ve hem gol krallığı hem de şampiyonluk yaşayan Bafetimbi Gomis'in kuzeni Honore Gomis, kuzenin Galatasaray'a döneceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bafetimbi Gomis'in kuzeninden Galatasaray sinyali!
Bafetimbi Gomis'in kuzeninden Galatasaray sinyali!
GİRİŞ 29.04.2020 20:48 GÜNCELLEME 29.04.2020 20:48
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Bafetimbi Gomis'in kuzeni, Fransız golcüyle konuştuğunu açıkladı ve Türkiye'ye transferiyle ilgili konuştu.

Korona virüsü tedbirleri kapsamında liglere verilen arada bütün kulüpler önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarını sürdürüyor.

İki ezeli rakip Fenerbahçe ve Galatasaray yaz transfer sezonunda büyük bir değişim yaşamaya hazırlanırken, transfer hedefleri de belirlendi.

Florin Andone, Ryan Babel ve Mbaye Diagne'yle yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, mutlak bir santrfor takviyesi yapmak için kolları sıvadı.

Teknik direktör Fatih Terim'in raporuna göre hareket eden sarı-kırmızılı kurmaylar listesine birçok ismi aldı ancak Bafetimbi Gomis ismi ön plana çıktı.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'in de yıldız golcünün yeniden kadroya katılmasına sıcak baktığı belirtilirken, Falcao, Gomis ikilisiyle yeni sezona merhaba demek istediği belirtildi.

FENERBAHÇE DE DEVREDE!

Galatasaray'ın transfer gündeminde ilk sıralarda bulunan Bafetimbi Gomis için Fenerbahçe'nin de devreye girdiği öne sürüldü.

İddiaya göre Bafetimbi Gomis'in menajeri Etienne Mendy, Fransız golcünün transferi için Fenerbahçe ile temasa geçti.

Bir süredir Al Hilal'ın, Gomis'in sözleşmesindeki tek taraflı opsiyon maddesini kullanmayacağı konuşuluyordu. Mendy'nin 35 yaşındaki forveti Fenerbahçe'ye önerdiği öğrenildi.

GOMIS'IN KUZENİ GALATASARAY'I AÇIKLADI

Yıldız futbolcunun Ümraniyespor'da forma giyen yeğeni Honore Gomis Ajansspor'a yaptığı açıklamada, ''Bafetimbi Gomis'le konuşuyorum. Arabistan'a gitti çünkü orada çok para var. Gomis inşallah Türkiye'ye dönecek. Galatasaray'da tekrardan oynayabilir. Bu durum kesinlikle ihtimal dahilinde." dedi.

YORUMLAR 13
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Kuzen Gomis'leri topla gel. :)
    Cevapla
  • Galatasaray 3 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Gomis'ler buraya♡
    Cevapla
  • Doğu-Batı 3 yıl önce Şikayet Et
    Hadi leeeen
    Cevapla
  • emk 3 yıl önce Şikayet Et
    seni para için satıp giden herifi mi geri alıcaksın. para bitmiş mi orada.
    Cevapla
  • Samii 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs de halihazırda diagne ile birlikte 4 forvet var. 5. Sinin ne yapacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle