Falcao'nun menajerinden ayrılık açıklaması!

Galatasaray'ın golcüsü Radamel Falcao hakkında konuşan menajeri Jorge Mendes transfer iddialarına yanıt verdi.

Falcao'nun menajerinden ayrılık açıklaması!
Falcao'nun menajerinden ayrılık açıklaması!
GİRİŞ 27.04.2020 12:36 GÜNCELLEME 27.04.2020 12:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın dünyaca ünlü forveti Radamel Falcao hakkında uzun süredir transfer iddiaları dolaşıyor. Özellikle Suudi Arabistan ekibi Al Hilal’in, 34 yaşındaki futbolcuya senelik 12 milyon euro maaş önermesi, manşetleri süslemişti. Bütün bu iddialarla ilgili golcü futbolcunun menajeri Jorge Mendes konuştu.

 

 

Mendes, “Çıkan haberleri tabii ki ben de görüyorum. Ancak gerçekler yazıldığı gibi değil” şeklinde konuştu.

"TRANSFER SÖZ KONUSU DEĞİL!"

 

 

Portekizli menajer, “Falcao, futbol hayatı boyunca çok büyük başarılar ve çok büyük paralar kazandı. Bu kariyere ulaşan bir futbolcu için özellikle parasal anlamda fazla bir hedef kalmıyor. Radamel Falcao ve ailesinin İstanbul’da çok mutlu olduğunu biliyorum. Ayrıca Galatasaray harika bir kulüp. Üstelik Falcao’nun devam eden bir mukavelesi bulunuyor. Size şunu söyleyebilirim ki kesinlikle transfer gibi bir seçenek söz konusu değil” yorumunda bulundu.

"KOLAY KOLAY AYRILMAZ"

Jorge Mendes, “Koronavirüs salgını sebebiyle neredeyse bütün dünyada futbol durdu. Tabii ki yeniden transferler olacak. Ancak eskisi gibi bir piyasa kalmadığı da kesin. Falcao, Galatasaray’a gelebilmek için büyük fedakarlıklar yaptı. Bu fedakarlığı yapan bir oyuncunun zaten kolayca ayrılmasını bekleyemezsiniz. Bence yazılan haberleri fazla ciddiye almayın. Falcao, Galatasaray’la şampiyonluk yaşamak istiyor” diye konuştu.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 11
  • Erhan Demir. 3 yıl önce Şikayet Et
    En büyük cimbom.bu takıma gelen topçu ,kolay kolay gitmez.ali sami yen in büyüsünü alanlar futbolu GS bırakır.bırakın şu gidiyor,bu geliyor demeyi.buzde fırtına rodrigez,fenev te topu karpuz zannetti.bu yıl tekrar gelme durumu varmiş. Bir yanda onyekuru,bir tanda rodrigez ..ortada falkao ..ortasahayi geçen takimlar cimbomdan 5 yer.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Falcao iyi bir insan ve futbolcu. ... Boş konuşmaya gerek görmüyorum... Burası GS futbolu ve futbolcuyu biliyorlar sanırım güvenmiyorsanız buyrun sizi görelim... Boş boş havanda su dövmeyelim.. Kendisi açıklama yaptı ardından menejeri aynı şekilde.. girmiyor... UAmustafa..
    Cevapla
  • Talip 3 yıl önce Şikayet Et
    Kıskanıyorlar adam oyle Bı adam ki kendisini borçlu hissediyor size Kadıköyde yazdı ya sizde ondan yazıyorsunuz gelsin yatsın dıagne gibi kulhanbeyı olacagına onun gıbı adam olsun yeter bıze
    Cevapla
  • Akın 3 yıl önce Şikayet Et
    Kafasını karıştırmaya çalışıyorlar ama nafile
    Cevapla
  • koca yusuf 3 yıl önce Şikayet Et
    zenginin malı züğürtlerin çenesini yorar
    Cevapla
  • kayı boylu 3 yıl önce Şikayet Et
    siz fb.bjk. vs lılar bir zamanlar hagiyede öyle demiştiniz sonra ne oldu 6 lik 1 uaf 1 süper kupa aldılar ve sizlere diz çöktürdüler ve sokağa çıkamaz oldunuz. bu sefer falkao yamı geldi sıra hazır olun falkao 5 yıl gs da gs 5 yıl daha şampiyon .KISKANANLAR ÇATLASIN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle