Feghouli'nin yerine Trezeguet!

Aston Villa'dan Trezeguet'nin transferi için Feghouli ile yolları ayırmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, Cezayirli yıldıza gelecek teklifleri bekliyor.

Feghouli'nin yerine Trezeguet!
Feghouli'nin yerine Trezeguet!
GİRİŞ 19.04.2020 10:20 GÜNCELLEME 19.04.2020 10:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Teknik patron Fatih Terim'in talebi doğrultusunda İngiltere Premier Lig kulüplerinden Aston Villa'nın Mısırlı oyuncusu Trezeguet'yi gözüne kestiren Sarı-Kırmızılılar, Feghouli ile yolları ayırmaya hazırlanıyor. Galatasaray'da senelik 3 milyon 850 bin Euro garanti para karşılığında oynayan Cezayirli futbolcuya gelecek olan teklifleri bekleyen Sarı-Kırmızılılar, yıldız oyuncunun menajeriyle de bir görüşme yapacak ve kendisine kulüp bulması istenecek.

Böylece Finansal Fair-Play kapsamında bonservis geliri elde edecek olan Galatasaray Yönetimi, aynı zamanda maaş bütçesinde de yer açmış olacak.

TREZEGUET'DEN ONAY GELDİ

Bu arada Kasımpaşa'nın eski yıldızı Trezeguet'nin Galatasaray'ın ilgisine olumlu dönüş yaptığı öğrenildi. Kulüplerin anlaşması durumunda imza konusunda herhangi bir sıkıntı çıkarmayacağı öğrenilen Mısırlı yıldıza, yüksek bir maaş teklifi de yapılmayacak.

Kadro maliyetini düşürmek için 1.5 milyon Euro maaş limiti belirleyen Sarı- Kırmızılılar, Trezeguet'ye de bu rakamın biraz üzerinde bir öneri yapmaya hazırlanıyor. Böylece Feghouli'ye oranla maliyeti çok daha uygun bir transfer gerçekleşmiş olacak. (Akşam)

 

 

YORUMLAR 3
  • fequli 3 yıl önce Şikayet Et
    fequli iyi topçu öyle bir kalemde silinecek bir adam değil. ilk yarı beklenen verimi veremedi evet ama ikinci yarıda coşuyor. geçen senede aynısı oldu. müthiş bir fequli izledik. onyekuru ya ise bir şey demiyorum sadece birgün ona rastlarsam şapkamı çıkaracağım. adam harbiden topçu.emre akbaba, fequli, falcao ve onyekuru bizim için ekoldür.
    Cevapla
  • Ferdi 4 yıl önce Şikayet Et
    Feghouli biraz oynasa Galatasaray’ı sırtında taşıyor ama neden bilmiyorum sanki %40’ıyla oynuyor kendini maça vermiyor gibi geçen sezonun son haftalarındaki gibi oynasa hep aldığı para az bile
    Cevapla
  • samii 4 yıl önce Şikayet Et
    Şu an Aldığı paranın yarısını vermezler bu adama.
    Cevapla