Falcao'nun yaptığı bağış! 3 bin tane yolladı

İzmir Tepecik Hastanesi'nin çalışanları Cim-Bom'un gözdesi Kolombiyalı Radamel Falcao'ya desteğinden dolayı teşekkür etti.

Falcao'nun yaptığı bağış! 3 bin tane yolladı
Falcao'nun yaptığı bağış! 3 bin tane yolladı
GİRİŞ 03.04.2020 13:10 GÜNCELLEME 03.04.2020 13:18
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Tüm dünyada etkisi altına alan korona virüsü ile mücadele eden ülkemizde Galatarasay'ın efsane golcüsü Radamel Falcao da elini taşın altına koydu. Kolombiyalı yıldız korona virüsü ile mücadele için Pandemi Hastanesi olan İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağışta bulundu.

KULÜP DOKTORU RİCA ETTİ

Galatarasay Kulüp doktoru Yener İnce'nin tavsiyesi ile İzmir'e 3 bin adet N95 maske gönderen Falcao'ya, Hastane çalışanları, "Gönlümüze altın gol attın Falcao" diyerek teşekkür ettiler. Kolombiyalı Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Radamel Falcao da korona virüse karşı mücadelede alkışlanacak bir altın gol atarak gönülleri fethetti.

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine sağlık çalışanlarının kullanması için 3 bine yakın N95 maske gönderdiği öğrenildi. Galatarasay Kulüp doktoru Yener İnce'nin yakın arkadaşı Oğuzhan Ekizoğlu ve bir akrabasının burada çalıştığını öğrenen Falcao'nun özellikle kentteki en önemli pandemi hastanelerinden biri olan bu hastaneyi tercih ettiği öğrenildi.

Kulüp doktorunun ricası ile bu hastaneye gönderen Falcao'nun yoğun bakım ve serviste çalışan sağlık görevlilerin virüsten etkilenme / yatış oranını minimize etmek için malzemeleri gönderdiği bildirildi. (Yeni Asır)

YORUMLAR 10
  • hilal 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam,insanın adamlığı yüzüne yansır,Radamel'de olduğu gibi
    Cevapla
  • memur 3 yıl önce Şikayet Et
    7küsür milyon kazanıyor adam. 3bin tane maske bağışladı diye kral ilan ettiniz. onun için 3bin maske çerez parası. düşünmüş yapmış bişey diyemem teşrkkür ederiz. ama kral ilan edilmez bununla
    Cevapla
  • Galip 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu yardımı az ama yinede kendine yakışanı yap maaş da indirim olsun kral Falcao
    Cevapla
  • Servet 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah razi olsun
    Cevapla
  • byx68 3 yıl önce Şikayet Et
    Harika tesekkürler AMA senin gibi cok kazanan bir futbolcu daha fazlasini yapabilirdi, tesekürler Falcao.
    Cevapla
  • Yani 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapıyordur söylemiyordur bunu da kendisi söylememiş zaten iyi insan olduğu belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle