Muslera ve eşinden anlamlı bağış

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ve eşi Patricia, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne koronavirüsten korunmayı sağlayacak ekipman desteğinde bulundu.

Muslera ve eşinden anlamlı bağış
Muslera ve eşinden anlamlı bağış
GİRİŞ 30.03.2020 23:04 GÜNCELLEME 30.03.2020 23:06
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgınının tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de olumsuz etkilediği bu dönemde Galatasaray'ın başarılı kalecisi Muslera ve eşi Patricia'dan anlamlı bir bağış geldi. 33 yaşındaki oyuncu ile eşi, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne ekipman yardımında bulundu.

 

 

Konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yapan Gazi Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Hakan Tutar, "Fernando Muslera ve eşi Patricia Muslera, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne virüsten korunmayı sağlayacak ekipman desteğinde bulundu. Bu unutulmaz destekleri için tüm çalışanlarımız adına kendisine teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 15
  • emir 3 yıl önce Şikayet Et
    biran once ulkeyi terketmesi gerekir
    Cevapla
  • Yiyido 3 yıl önce Şikayet Et
    Varolasın.fakat fakat yaptığın yanlişı unutmadık.
    Cevapla
  • Alperen 3 yıl önce Şikayet Et
    Daha geçen hafta bu adamı yerden yere vuruyordu bütün basın ne oldu? Şimdi o hikaye bitti Fatih terim koronavirüs değildi muhabbeti çıktı gerçi yeni moda bu. Futbol aracılığıyla kargaşa çıkaracaklar alet olmayın.
    Cevapla
  • SeRDaR 3 yıl önce Şikayet Et
    marcao her şey çok güzel olacak yerine başka bir kelime kullansaydın keşke...
    Cevapla
  • Makif 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle