Fatih Terim'den Arda ve Muriqi açıklaması!

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Denizlispor'u 2-1 yenerek zirve yarışına tutundukları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim'den Arda ve Muriqi açıklaması!
Fatih Terim'den Arda ve Muriqi açıklaması!
GİRİŞ 19.01.2020 19:17 GÜNCELLEME 19.01.2020 19:17
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Galatasaray'ın hayal ettiği oyunu henüz tam olarak oynamadığını dile getiren Terim, "Hepimizin hayal ettiği bir oyun var ve bu oyuna ulaşmak için çabalıyoruz. Bugün oyunun büyük bir bölümünde iyi oyun noktasında olduğumuzu gördüm ancak gereksiz bir anda gol yedik, bizi sıkıntıya soktu. Oyun anlayışımızdan vazgeçmedik, kontrol bizdeydi, ilk yarıda hiç pozisyon vermedik. 20'ye yakın şutumuz var, çok atağımız var ve sonuçlandırmayı daha iyi yapmak zorundayız. Sabırlı oyun, pas yüzdesi iyiydi. Daha var mı var, ister mi, ister? Bu değiliz. İlk yarıda iştahla oynadık, 2-0'ı bulunca biraz rehavet oldu. Artık her maç final ve puan kaybı bizi çok üzecek, bunu çok biliyoruz, anlatıyoruz" dedi.

 

 

"YAPTIK, YİNE YAPARIZ"

Galatasaray'ın yine son ana kadar şampiyonluğu kovalayacağını ifade eden Terim, "Geçen sezondan daha fazla takım şampiyonluk potasında. Sivasspor başta olmak üzere bütün Anadolu takımlarının hakkını vermek lazım. Anadolu takımlarının itirazının, direnci bugünü özetliyor, tebrik etmek lazım. Zevkli bir lig olacak gibi gözüküyor ve Galatasaray her zaman kovalayacaktır. Biz maalesef sezonun ikinci yarılarına 7-8 puan önde giremiyor, sonradan açılıyor ama bu yeterli değil, inşallah yine yaparız, yine başarırız ama daha fazla çalışmak zorundayız" şeklinde konuştu.

 

 

ARDA TURAN AÇIKLAMASI

Arda Turan transfer sürecinde yönetim ile karşı karşıya gelmediğini ve bu tür söylemlerden dolayı da mutlu olmadığını dile getiren Terim, "Arda Turan için fikirlerim net. Antalyaspor maçından sonra söylediğim gibi. Transfer için yönetim ile karşı karşıya geldiğim doğru değil, bu tür yorumlardan hoşlanmıyorum, Arda ile ilgili bir şey olursa da bildiririz. Arda Turan için ikinci bir şans verilmesinden yanayım. Burada hatalarının bedelini bir ödemiş bir Arda var. Hala da ödemeye devam ediyor. Böyle bir oyuncudan bahsediyoruz. Bu sadece teknik bir karar değil, onu da söyleyeyim. " şeklinde konuştu.

VEDAT MURİQİ VE KIRMIZI KART YORUMU

Basın toplantısında "Vedat Muriqi'in gördüğü ikinci sarı kart çok tartışıldı. Bugün Marcao cezalı duruma düştü. Hiç böyle bir şey konuşuldu mu?" sorusuna Fatih Terim; "Bizde böyle bir şey konuşulabilir mi? Bizim aklımıza hiç böyle şeyler gelmez, hiçbir zaman böyle bir şey söylemedim, düşünmedim de! Doğrusu neyse, oraya gider. Başkaları bizi ilgilendirmez." yanıtını verdi.

YORUMLAR 21
  • Amaç 4 yıl önce Şikayet Et
    En büyük Galatasaray başka büyük yok bunu anlayın büyün takımlar beni a spor a çıkarın yorumumu
    Cevapla
  • eysedo 4 yıl önce Şikayet Et
    vAY BE fATİH SENİ tanımasak adama bak helal olsun derdik
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan eline su dökemez geçen yıla bak anlarsın
    Cevapla
  • Galatasaray 4 yıl önce Şikayet Et
    8 de biter, 18 de! İyiki varsınız, iyi ki Galatasaraylıyız. ♡
    Cevapla
  • Yok yaw 4 yıl önce Şikayet Et
    Hade be
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    senin aklına gelen şeytanın aklına gelmez. rakip futbolcuyu tekmele diye açıkça talimat verenden her şey beklenir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle